Momenteel werken wij aan onze website. Mocht u hiervan problemen ondervinden bij het bestellen, neem dan contact met ons op via info@hertog.nl of 030-6373434. Excuses voor het ongemak!

0
Meer dan liefde

Meer dan liefde


Samen bouwen aan je huwelijk.
Dit boek is geschreven voor jonge mensen die trouwplannen hebben en voor pasgetrouwde echtparen.
Uit de praktijk van de huwelijkstoerusting blijkt een spits naar beide groepen een goede mix te zijn. Jongeren die nog niet getrouwd zijn, staan aan de ene kant van de lijn: ze kijken vooruit! Aan de andere kant kijken jonge mensen terug op hun verkeringstijd en de start van hun huwelijk. En vervolgens kijk je samen opnieuw vooruit!
Dit boek wil daarvoor een handreiking bieden. Het geeft veel handvatten voor het gesprek tussen jongeren die verkering hebben en voor jonge echtparen.
Voor je huwelijk en in je huwelijk kun je leren wat echte liefde is. Maar ook dat er meer is dan liefde! Dat je samen moet bouwen aan je huwelijk.
Het gesprek en de communicatie krijgen aandacht.
Er wordt gekeken naar ieders rugzak. Hoe ga je daar in de praktijk mee om?
Het is belangrijk om te beseffen dat je als man en vrouw echt verschillend bent. Hoe ga je daar mee om? En hoe beleef je seksualiteit?
Duidelijk wordt dat het huwelijk in de branding van deze tijd staat. Daarom krijgt de huisgodsdienst voor jonge echtparen aandacht.
Een huwelijk gaat niet vanzelf goed. Het vraagt om voorbereiding en om goed onderhoud! De schrijvers van deze bundel zijn betrokken bij huwelijkstoerusting.
De inhoud van dit boek is ontstaan uit gesprekken met jongeren en jonge echtparen. Het biedt dan ook waardevolle gespreksstof, mede door de vele praktische en herkenbare voorbeelden.
De rode draad in dit boek is dat het huwelijk een instelling van God is. Dat vraagt van jongeren om het huwelijk te eren. En er samen aan te bouwen.
Een praktisch en waardevolle uitgave onder redactie van J.H. Mauritz en Erik-Jan Verbruggen.


Klik hier om het eerste hoofdstuk van dit boek te lezen.
€ 14,90

Meer dan liefde

EAN-code:
9789033122453

Uitgeverij:
Den Hertog

Aantal pagina's:
148

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Dicht bij God, dicht bij elkaar
Ina van der Beek -
Je relatie met God en met elkaar versterken? Dicht bij God, dicht bij ...
€ 13,95
verder
Wat mannen moeten weten
Shaunti Feldhahn e.a. - Over de gedachtewereld van vrouwen. Dit boek gaat over dingen die mannen niet begrijpen van vrouwen: ze praten liever over problemen dan ...
€ 5,90
verder
Natuurlijk en zeker Handboek
-
Het handboek en werkboek Natuurlijk zeker geven informatie over een methode voor natuurlijke geboorteregeling ...
€ 24,95
verder
Meer van deze auteur...
Met eerbied vervuld
J.H. Mauritz e.a. -
In dit boek wordt het thema ‘eerbied’ belicht. In een achttal hoofdstukken gaan de auteurs met jongeren in gesprek over thema’s zoals: ...
€ 4,95
verder
Begrijp je Bijbel
J.H. Mauritz e.a. -
Dagboek voor kinderen
(dagboek voor  9 - 12 jaar)
Jij kent de Bijbel wel. Iedere dag hoor je eruit lezen. De Bijbel is ...
€ 13,50
verder