0
Wat doen wij hier?

Wat doen wij hier?

In een roerige tijd waarin we volgens Marilynne Robinson tussen links en rechts heen en weer worden gesleurd in een draaikolk, vraagt ze zich af wat het betekent om mens te zijn.

Dankzij haar kennis van theologie, geschiedenis en literatuur brengt zij een verloren verleden in verband met het heden, en schenkt zij aandacht aan grote levensvragen als: waarom bestaan wij, hoe moeten wij leven? In prachtig proza pleit ze voor het omarmen van de ideeën van grote denkers, en reflecteert ze op het hedendaagse politieke klimaat en op geweten, geloof, geluk, liefde, schoonheid en wat het betekent om te leven.
€ 22,99

Wat doen wij hier?

EAN-code:
9789029524407

Aantal pagina's:
320

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Onvoltooid leven
Mariëtte Brink - 'Onvoltooid leven' is een nieuwe roman van Mariette Brink, waarin ze een diepere laag aanreikt rondom de waarde van het menselijk leven.

Boer Kas ...
€ 17,99
verder
Winterpad
Gera Folkers - 'Noem mij gewoon Olga; ik verdien het niet om moeder genoemd te worden.

'Celine groeit op bij haar gereserveerde en koele moeder Olga. Haar ...
€ 18,95
verder
De schaduwdokter
Adrian Plass - Na de dood van zijn grootmoeder komt Jack in contact met de mysterieuze Schaduwdokter. Hij assisteert de zowel nukkige als scherpzinnige man bij ...
€ 19,95
verder
Meer van deze auteur...
What Are We Doing Here? (2e hands)
Marilynne Robinson - Essays.
€ 10,-
verder
De gegevenheid der dingen
Marilynne Robinson - De geest van onze tijd lijkt er een te zijn van vreugdeloze urgentie. In plaats van het verkennen van onze glorieuze geest, houden ...
€ 22,99
verder