0
Ezra, leid mijn volk - deel 2

Ezra, leid mijn volk - deel 2

In deze bijbels-historische roman brengt bestsellerauteur Lynn Austin de geloofsstrijd uit het Oude Testament weer tot leven. Van de een op andere dag zijn de Joodse ballingen hun leven niet meer zeker. Een decreet van de koning gebiedt de Babyloniërs om op de dertiende dag van Adar alle Joodse mannen, vrouwen en kinderen om te brengen.
Ezra, een Joodse geleerde, wordt plotseling voor de taak gesteld om zijn wanhopige volk te leiden als het zich afvraagt wat de reden is voor deze ramp. Waar is hun God? Ezra overleeft de strijd, maar veel van zijn volksgenoten niet. Bedroefd vraagt hij God of Hij de weg vrij wil maken voor de ballingen om eens en voor altijd terug te keren naar Jeruzalem. Als zijn gebeden worden verhoord, en de laatste ballingen terugkeren om de aanbiddingsdienst in de tempel in ere te herstellen, ontdekt Ezra dat het ook in Jeruzalem nooit makkelijk is om Gods wet na te leven. Na al de jaren van ellende keren steeds meer Joden God nu de rug toe. Algauw ontspint zich een nieuwe strijd: de strijd voor Gods verbond en degenen die Hem trouw zijn.
Lynn Austin wordt geroemd om haar historische en haar bijbels-historische romans. Eerder schreef ze onder andere series over de bijbelse koningen Hizkia en Manasse. Dit is het tweede deel in de serie 'De wederopbouw van Jeruzalem' over de profeten Zacharia, Ezra en Nehemia.

€ 24,99

Ezra, leid mijn volk - deel 2

EAN-code:
9789029723541

Uitgeverij:
Voorhoeve

Aantal pagina's:
464

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
De dief van Korinte
Tessa Afshar - 'De dief van Korinte' van Tessa Afshar is een spannende, Bijbels geïnspireerde roman die zich afspeelt in de eerste eeuw na Christus, ten ...
€ 22,99
verder
Het zwarte land - midprice deel 2
Angela Hunt -
Bijbelse roman over het leven van Jozef en zijn broers.
Jozef besluit dat Simeon in Egypte moet achterblijven, totdat ook de jongste broer Benjamin ...
€ 8,50
verder
De familie van Jezus
Karen Kingsbury -
Jozef, Zacharias, Johannes de Doper, Jakobus, Elisabet en Maria - in de roman De familie ...
€ 19,99
verder
Meer van deze auteur...
Het huis van mijn moeder
Lynn Austin - Vijfendertig jaar geleden verbrak Kathleen het contact met haar familie net als haar moeder en grootmoeder vóór haar deden, liet ze alles ...
€ 24,99
verder
Altijd in Gods hand
Lynn Austin - Een prachtig boek vol levenswijsheid. Want hoe rijk is je leven als je het volledig in de handen van God kunt leggen?

Dat is ...
€ 19,99
verder