0
De ziener van Patmos

De ziener van Patmos

De apostel Johannes werd, op hoge ouderdom gekomen, verbannen uit zijn geliefde gemeente van Efeze. Hij heeft geruime tijd moeten doorbrengen op het eiland Patmos, even voor de kust van het huidige Turkije in de Middellandse Zee. Daar heeft hij van de Heere visioenen gekregen. Het Bijbelboek Openbaring bestaat uit vijftig visioenen, zeven maal zeven gezichten, bekroond en afgesloten door een machtig slotvisioen van het Nieuwe Jeruzalem dat uit de hemel nederdaalt.
Johannes krijgt drie opdrachten: ‘Schrijf hetgeen gij gezien hebt, en hetgeen is, en hetgeen geschieden zal na dezen.’ Die drie dingen moet hij dus opschrijven en uit die drie onderdelen bestaat ook het laatste Bijbelboek.
De overdenkingen in dit boek laten zien dat ook voor onze tijd het Bijbelboek Openbaring van grote betekenis is.
€ 15,90

De ziener van Patmos

EAN-code:
97890331259119789055

Uitgeverij:
Den Hertog

Aantal pagina's:
139

Bindwijze:
GEBONDEN

Levertijd:
Uitverkocht, niet meer te bestellen.

   
Anderen bekeken ook:
Het heil verkondigd - deel 10
-
Bevat de volgende 15 predicaties:
1. De ontheiliging van ...
€ 32,50
verder
Zie Mijn Knecht - deel 4
Ds. D. Monster - Dit vierde deel bevat drie predikaties voor Goede Vrijdag, drie voor Pasen, twee voor na Pasen en twee vrije stoffen.
€ 14,50
verder
Immanuels ondertrouw
Johannes van der Kemp
€ 3,50
verder
Meer van deze auteur...
Naar het land dat Ik u wijzen zal
Ds. A. Moerkerken - Wat een voorrecht is het om geroepen te worden. In deze overdenkingen volgen we het leven van Abraham, die zo krachtig geroepen ...
€ 15,90
verder
Zonder ons in ons
Ds. A. Moerkerken - De Dordtse Leerregels zijn opgesteld op de grote Synode te Dordrecht, die plaatsvond in 1618 en 1619. Nu, vierhonderd jaar later, is ...
€ 29,50
verder