0
Paspoort van het Koninkrijk

Paspoort van het Koninkrijk

Over de betekenis van de Heilige Doop
De Heilige Doop is het teken en zegel van de vergeving van zonden door het bloed van Christus en van vernieuwing door de Heilige Geest. Heel in het bijzonder betekent en verzegelt de Heilige Doop de inlijving in de ene heilige algemene, christelijke kerk. Wie van de Kerk een levend lidmaat is, mag eenmaal het nieuwe Jeruzalem binnengaan. Daarom luidt de titel van dit boek Paspoort van het Koninkrijk.

Wie gedoopt is moet, niet minder dan zij die toegaan tot het Heilig Avondmaal, zich afvragen of hij of zij wedergeboren is tot een levende hoop. Immers, dan alleen dragen wij het paspoort van de Heilige Doop terecht. Is dat het geval, dan roemen we alleen in Gods genade. Van die genade is de Heilige Doop een teken en zegel.


Klik hier om het eerste hoofdstuk van dit boek te lezen.
€ 10,90

Paspoort van het Koninkrijk

EAN-code:
9789033127199

Uitgeverij:
Den Hertog

Aantal pagina's:
87

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Mijn doopboek
Sophie Piper - Deze verzameling van gebeden, psalmen en bijbelverhalen is een bijzonder cadeauvoor een kind ter gelegenheid van de doop.
€ 12,50
verder
Doop, wederdoop en kinderdoop
Huldrych Zwingli - Al vroeg in de geschiedenis van de Reformatie kwam de beweging van de wederdopers op. Van meet af aan werden zij door de ...
€ 15,99
verder
De Doop
John Norcott - Dit opmerkelijke boekje werd geschreven door één van de eerste Particuliere Baptistenpredikers, John Norcott, predikant te Wapping, Londen. In zijn tijd werden de ...
€ 6,-
verder
Meer van deze auteur...
Waarom christenen geloven dat Jezus de Messias is
Dr. P. de Vries -
Waarom geloven christenen dat Jezus de Messias is van Wie de beloften en ...
€ 2,-
verder
De ene olijfboom
Dr. P. de Vries -
De verhouding tussen de christelijke kerk en het Joodse volk
...
€ 9,95
verder