0
Elke dag nieuw

Elke dag nieuw

Ik ben een jonge moeder die heel veel houdt van haar man en kinderen. Maar ook een moeder met vragen. Hoe kan het dat ik niet altijd vreugde kan vinden in mijn leven als echtgenote en moeder? Waarom voel ik me soms onrustig, onzeker of onvoldaan?

Het werk van een moeder lijkt misschien niet zo opzienbarend, maar heeft waarde voor de eeuwigheid. In dit boek neemt de auteur je mee door de Bijbel, op zoek naar Gods roeping voor moeders vandaag en de verwachting die er is in Hem.

Uit het leven van Eva leer je over je roeping in je huwelijk. Uit het leven van Jochebed leer je over je roeping in je gezin. Uit de geschiedenis van Martha en Maria leer je over je roeping in je huis.

Je leest ook de ervaringen van zeven gewone moeders van vandaag. Je ontdekt gaandeweg dat moederschap in al zijn facetten net tuinieren is. Je hebt een roeping te vervullen, waarin je van het begin tot het einde afhankelijk bent van de zegen van de Heere. En Zijn trouw is elke dag nieuw!

Klik hier om het eerste hoofdstuk van dit boek te lezen.

Of bekijk de boektrailer:
€ 13,90

Elke dag nieuw

EAN-code:
9789033128950

Uitgeverij:
Den Hertog

Aantal pagina's:
192

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Met je kind praten over geloof - deel 4
Aline Hoogenboom e.a.
€ 15,95
verder
Pieter mag mee naar de kerk
Willemieke Kloosterman-Coster -
Het is zondag, Pieter mag vandaag samen met papa, mama en zijn broer Derk mee ...
€ 11,95
verder
Fieke wordt gedoopt
Wilmien Kranendonk e.a. - Carlijn heeft een zusje gekregen. Ze heet Fieke.Een paar weken nadat Fieke geboren is, wordt ze gedoopt. Dat gebeurt in de kerk.Natuurlijk ...
€ 7,90
verder
Bloeitijd
Lydia van den Noort -
Gezinsboek voor karaktervorming en huisgodsdienst
Kinderen ...
€ 19,90
verder
Je peuter begrijpen - deel 3
Aline Hoogenboom e.a. - Peuters kunnen heel lief zijn en tegelijk heel vermoeiend. Soms zijn ze zo dwars dat je er geen raad mee weet, maar ...
€ 16,95
verder
Meer van deze auteur...