0
Vertrouwelijk

Vertrouwelijk

Het bijzondere is dat het sinds het gesprek met jou veel beter is gegaan. Echt waar! Misschien juist omdat ik bepaalde dingen heb uitgesproken.

Dit is een reactie van één van de vrouwen die in Vertrouwelijk open vertellen over hoe ze seksualiteit binnen het huwelijk beleven. Zo waardevol kan praten over seksualiteit dus zijn. Daarom geven zeventien vrouwen in de leeftijd van 21 tot 46 jaar een kijkje in hoe zij omgaan met seksualiteit. Want van elkaars ervaringen kun je leren! Allerlei verschillende verhalen en situaties komen aan bod, dus veel vrouwen zullen in dit boek (h)erkenning vinden.

Thema's die aan bod komen, zijn bijvoorbeeld: zelfbeeld, voorlichting, beeld van seksualiteit, de seksuele relatie (wat werkt positief, wat negatief), verschillen tussen man en vrouw, gezinsvorming, seksualiteit rondom de zwangerschap, God en seksualiteit.

Aan het eind van elk hoofdstuk werpen de deskundigen Cocky Drost, Marianne Grandia, Joke Breeman, Wietske Kruyswijk en ds. M. Klaassen, hun licht op de zaak. Verwerkingsvragen bieden een opstapje voor een gesprek. De auteur hoopt dat dit boek vrouwen dichter bij Gods doel met seksualiteit brengt.

Corina Schipaanboord (1987) studeerde journalistiek en heeft jarenlange schrijfervaring. Ze schrijft graag persoonlijke verhalen, omdat die zorgen voor (h)erkenning, inspiratie en bemoediging. Eerder verscheen van haar het boek God bestaat echt!
€ 15,50

Vertrouwelijk

EAN-code:
9789088971938

Uitgeverij:
Groen

Aantal pagina's:
272

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Nieuw leven na een scheiding
Bill Butterworth -
Het einde van je huwelijk is niet het einde van je leven
Je bent gescheiden. Je huwelijk en je dromen zijn uiteengespat. Je hoofd ...
€ 17,95
verder
Hou van je huwelijk
Hayo Wijma e.a. -
Een huwelijk begin je samen. En net als met veel zaken in het huwelijk is óók het huwelijk zelf iets waar je ...
€ 15,45
verder
Blozen mag (herziene editie)
Sarina Brons-van der Wekken -
Praten over seksualiteit is nodig. Maar hoe doe je dat? Op welke leeftijd ...
€ 18,50
verder
Meer van deze auteur...
God bestaat echt!
Corina Schipaanboord - Natasja Verhagen (1973) is getrouwd met Ricardo. Ze krijgt zes kinderen, waarvan een meisje direct na de geboorte overlijdt. De oudste zoon sterft ...
€ 14,95
verder