0
Vertrouwelijk

Vertrouwelijk

Het bijzondere is dat het sinds het gesprek met jou veel beter is gegaan. Echt waar! Misschien juist omdat ik bepaalde dingen heb uitgesproken.

Dit is een reactie van één van de vrouwen die in Vertrouwelijk open vertellen over hoe ze seksualiteit binnen het huwelijk beleven. Zo waardevol kan praten over seksualiteit dus zijn. Daarom geven zeventien vrouwen in de leeftijd van 21 tot 46 jaar een kijkje in hoe zij omgaan met seksualiteit. Want van elkaars ervaringen kun je leren! Allerlei verschillende verhalen en situaties komen aan bod, dus veel vrouwen zullen in dit boek (h)erkenning vinden.

Thema's die aan bod komen, zijn bijvoorbeeld: zelfbeeld, voorlichting, beeld van seksualiteit, de seksuele relatie (wat werkt positief, wat negatief), verschillen tussen man en vrouw, gezinsvorming, seksualiteit rondom de zwangerschap, God en seksualiteit.

Aan het eind van elk hoofdstuk werpen de deskundigen Cocky Drost, Marianne Grandia, Joke Breeman, Wietske Kruyswijk en ds. M. Klaassen, hun licht op de zaak. Verwerkingsvragen bieden een opstapje voor een gesprek. De auteur hoopt dat dit boek vrouwen dichter bij Gods doel met seksualiteit brengt.

Corina Schipaanboord (1987) studeerde journalistiek en heeft jarenlange schrijfervaring. Ze schrijft graag persoonlijke verhalen, omdat die zorgen voor (h)erkenning, inspiratie en bemoediging. Eerder verscheen van haar het boek God bestaat echt!
€ 14,95

Vertrouwelijk

EAN-code:
9789088971938

Uitgeverij:
Groen

Aantal pagina's:
272

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Meer dan liefde
J.H. Mauritz e.a. -
Samen bouwen aan je huwelijk.
Dit boek is geschreven voor jonge mensen die trouwplannen hebben en voor pasgetrouwde echtparen.
Uit de praktijk ...
€ 14,90
verder
Leven met scherven
Marian Leenman e.a.
€ 13,50
verder
De 5 talen van de liefde
Gary Chapman -
Mensen geven op verschillende manieren uiting aan hun liefde. Volgens Gary Chapman zijn er vijf ...
€ 14,95
verder
Meer van deze auteur...
God bestaat echt!
Corina Schipaanboord - Natasja Verhagen (1973) is getrouwd met Ricardo. Ze krijgt zes kinderen, waarvan een meisje direct na de geboorte overlijdt. De oudste zoon sterft ...
€ 14,95
verder