Momenteel werken wij aan onze website. Mocht u hiervan problemen ondervinden bij het bestellen, neem dan contact met ons op via info@hertog.nl of 030-6373434. Excuses voor het ongemak!

0
Vertrouwelijk

Vertrouwelijk

Het bijzondere is dat het sinds het gesprek met jou veel beter is gegaan. Echt waar! Misschien juist omdat ik bepaalde dingen heb uitgesproken.

Dit is een reactie van één van de vrouwen die in Vertrouwelijk open vertellen over hoe ze seksualiteit binnen het huwelijk beleven. Zo waardevol kan praten over seksualiteit dus zijn. Daarom geven zeventien vrouwen in de leeftijd van 21 tot 46 jaar een kijkje in hoe zij omgaan met seksualiteit. Want van elkaars ervaringen kun je leren! Allerlei verschillende verhalen en situaties komen aan bod, dus veel vrouwen zullen in dit boek (h)erkenning vinden.

Thema's die aan bod komen, zijn bijvoorbeeld: zelfbeeld, voorlichting, beeld van seksualiteit, de seksuele relatie (wat werkt positief, wat negatief), verschillen tussen man en vrouw, gezinsvorming, seksualiteit rondom de zwangerschap, God en seksualiteit.

Aan het eind van elk hoofdstuk werpen de deskundigen Cocky Drost, Marianne Grandia, Joke Breeman, Wietske Kruyswijk en ds. M. Klaassen, hun licht op de zaak. Verwerkingsvragen bieden een opstapje voor een gesprek. De auteur hoopt dat dit boek vrouwen dichter bij Gods doel met seksualiteit brengt.

Corina Schipaanboord (1987) studeerde journalistiek en heeft jarenlange schrijfervaring. Ze schrijft graag persoonlijke verhalen, omdat die zorgen voor (h)erkenning, inspiratie en bemoediging. Eerder verscheen van haar het boek God bestaat echt!
€ 14,95

Vertrouwelijk

EAN-code:
9789088971938

Uitgeverij:
Groen

Aantal pagina's:
272

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Liefde voor twee
Ed Wheat - Een handboek voor mensen die een blijvende huwelijksrelatie met elkaar aangaan of die relatie willen verdiepen. Het is bedoeld voor mensen die niet ...
€ 14,95
verder
52x Wij samen
Willem en Marian de Vink - Deze sprankelende Hemels Huwelijk Kalender brengt je dichter bij elkaar. Iedere week ontvang je tips, ideeën en nieuwe inspiratie om ...
€ 14,95
verder
Elk huwelijk heeft biddende partners nodig
Cheri Fuller -
Een koord dat uit drie strengen is gevlochten, is niet snel stuk te trekken
Dit boek is voor iedere echtgenoot en ieder echtpaar – ...
€ 7,95
verder
Meer van deze auteur...
God bestaat echt!
Corina Schipaanboord - Natasja Verhagen (1973) is getrouwd met Ricardo. Ze krijgt zes kinderen, waarvan een meisje direct na de geboorte overlijdt. De oudste zoon sterft ...
€ 14,95
verder