0
Twee wegen, een doel - deel 39

Twee wegen, een doel - deel 39

Dokter Waldens kan als dokter niet verdragen dat een homeopathische jonge arts zich in zijn omgeving vestigt en dat hij veel patiënten aan hem verliest. Hij vindt deze geneeskunde maar kwakzalverij.
Zijn dochter evenwel voelt zich sterk tot deze arts aangetrokken. Wanneer Johan, de zoon van dokter Walens, door een op hol geslagen paard dodelijk verwond in de stijgbeugel hangt, houdt de homeopathische arts het dier tegen in de hoop de zoon van zijn collega te redden. Bij het waken bij deze stervende zoon worden zij beiden vrienden.
De dochter van 'De Stolzenhof' had trouw beloofd aan Johan. Na zijn dood besluit zij om niet te trouwen. Zij blijft in droefheid achter.
Sophie die van haar broer vernomen heeft dat Johan een schuld van 500 gulden had gemaakt bij de huzaren, besluit geld bij de heer Printers te lenen en deze schuld zo spoedig mogelijk af te lossen.
Het blijkt dat de reguliere én de homeopathische arts beiden één doel hebben, namelijk de genezing van de patiënt. Al heeft homeopathie geen schadelijke bijwerkingen, toch kan de reguliere geneeskunst niet gemist worden. Ze bewandelen twee wegen, maar hebben één doel.
€ 13,95

Twee wegen, een doel - deel 39

EAN-code:
9789461150578

Aantal pagina's:
160

Bindwijze:
GEBONDEN

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
De stroper - deel 45
W. Schippers -
Willem werkt aan de draaibank van een grote metaalfabriek, gelegen aan de rivier. Een machinist ...
€ 13,95
verder
De Vleermuis - deel 1
W. Schippers - Frans Veder komt al jong alleen op de wereld te staan. Zijn vader overlijdt na een vals als sjouwerman in de haven. Zijn ...
€ 14,95
verder
Eiberslust - deel 23
W. Schippers -
Idze Jorringma heeft een gelukkige jeugd op Eiberslust. Zijn vader leert hem het boerenvak en ...
€ 5,-
verder
Meer van deze auteur...
Een zeemansvrouw - deel 3
W. Schippers - De vrouw van stuurman Hendrik Brouwer uit Vlissingen moet haar man jarenlang missen. Eindelijk krijgt ze bericht dat het schip van haar man ...
€ 13,95
verder
Jan Starheim - deel 36
W. Schippers -
Alleen op de wereld
Jan Starheim moet zijn ...
€ 13,95
verder