0
Onbekeerd, wat doe je ermee?

Onbekeerd, wat doe je ermee?

Deze uitgave over bekering bestaat uit drie delen.

In het eerste gedeelte gaat de schrijver in op de vraag wie wij als ellendige zondaren zijn tegenover de heilige en rechtvaardige God. Indringend worden de schuilhoeken van ons hart opengelegd.

In het tweede deel wordt de heerlijkheid van de Persoon en het werk van de Heere Jezus Christus beschreven. De diepte van Jezus’ liefde, de kracht van Zijn bloed en de nodiging om tot Hem te komen, komen op een persoonlijke wijze aan de orde.

In het derde deel blijkt hoe het werk van de Heilige Geest in ons leven gestalte krijgt. Door de oproep tot bekering heen werkt de Geest het nieuwe leven met God. Zo gaan we ons haasten. We verklaren de oorlog aan onze vroegere meester en we vinden rust in alle onrust.

Een boek om biddend te lezen!
€ 9,95

Onbekeerd, wat doe je ermee?

EAN-code:
9789462781726

Aantal pagina's:
128

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Belijdenis doen en dan?
Ds. A. Hoogerland -
Dit boek wil eenvoudige richtlijnen geven voor belijdende leden en voor degenen die nog belijdenis des geloofs moeten afleggen.
Ds. Hoogerland schreef dit ...
€ 11,90
verder
Pelgrim naar Sion
J.H. Mauritz -
Veertien bijbelstudies bij Bunyans Christenreis.
De Christenreis ...
€ 9,50
verder
Dwaallichten
P.Los Gzn. - Op een duidelijke wijze worden we gewezen op de dwaallichten die een mens misleiden op reis naar de eeuwigheid.
€ 2,95
verder
Meer van deze auteur...
Leven in de enige troost
Dr. W. van Vlastuin -
Hoofdthema's uit de Heidelbergse Catechismus
Tal ...
€ 9,95
verder
Mag ik belijdenis doen?
dr. W. van Vlastuin - Over het doen van belijdenis zijn veel opvattingen. Om hierin een verantwoord standpunt in te nemen, gaat de auteur na hoe ...
€ 9,95
verder