0


Albert II

Albert II

In 'Albert II' schetst Thierry Debels een beeld van de mens Albert van België. Wie is de jongere broer van Boudewijn echt? Een goedlachse bourgondiër of een koppige Coburger? Waarom had hij zo’n moeite om zijn dochter Delphine te erkennen? Hoe verliep de verzoening met Paola? Kent de burger het jongste kind van de mythische koningin Astrid wel echt? In dit boek gaat Thierry Debels op zoek naar de waarheid over Albert II.
Heeft hij in 1972 in Masta een Duits echtpaar doodgereden met zijn zware Mercedes? Wat deed prins Albert tijdens zijn wilde jaren in de jaren zestig en zeventig? Was Sybille zijn enige buitenechtelijke liefde of had Albert nog andere relaties? Klopt het dat hij op seksfeestjes aanwezig was, en hoe zat het nu precies met die prostituees bij Eurosystem Hospitalier?
In 'Albert II' neemt Debels geen blad voor de mond en onthult een kant van de prins die minder bekend is.
€ 20,99

Albert II

EAN-code:
9789022337042

Aantal pagina's:
296

Bindwijze:
Paperback

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!
In winkelwagen
Anderen bekeken ook:
Wonderlijk bevrijd
A.J. Hoogenbirk -
'Wonderlijk bevrijd' is een waargebeurd verhaal van A.J. Hoogenbirk over het leven van John Craig uit de tijd van John Knox.

€ 4,95
verder
Saartje
Ds. P. Los -
€ 3,50
verder
Krukken-Jan
Jan-Arie Tuinman - Krukken-Jan heeft zijn hele leven mank gelopen, maar hoe is dat zo gekomen.
€ 2,95
verder
Wonderlijk geleid
R. Hoogerwerf-Holleman e.a. -
€ 19,50
verder
De Schuilplaats
Corrie ten Boom - Corrie ten Boom is een verzetsheld uit de Tweede Wereldoorlog. Deze horlogemaakster uit Haarlem overleefde het concentratiekamp Ravensbrück en keerde op 53-jarige ...
€ 14,95
verder