0
Zoenen bidden lachen

Zoenen bidden lachen

Weekendboek voor verliefden
Een interactief boek, dat jonge stellen in 52 weekenden uitdaagt om alle belangrijke onderwerpen die met een relatie te maken hebben te bespreken en elkaar goed te leren kennen.
Verkering: een tijd die bol staat van verliefdheid en romantiek, maar ook een tijd waarin je elkaar echt goed leert kennen. Een goed gesprek is daarbij onmisbaar. Maar goede gesprekken ontstaan niet altijd zomaar vanzelf, daar moet je echt even voor gaan zitten.
Dit boek helpt je daarbij op weg. Een jaar lang geeft het voor iedere week een leuke gesprekshulp, steeds over een ander thema.
Thema’s die aan de orde komen zijn: je werk, je ouders, je vrije tijd, geld, seks, geloof, enzovoort. Vertrekpunt is steeds een pittige vraag of prangende kwestie, met een zoektocht wat de bijbel hierover te zeggen heeft.
Daarbij vind je goede gespreksvragen en leuke creatieve opdrachten die je helpen om elkaar door en door te leren kennen. En natuurlijk ontbreekt de romantiek in dit praktische boek ook niet!
€ 12,90

Zoenen bidden lachen

EAN-code:
9789023927563

Uitgeverij:
Mozaïek

Aantal pagina's:
111

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Jongeren naar het huwelijk
H.van Groningen -
Als je iets moois of waardevols krijgt van iemand, ga je daar als regel goed ...
€ 8,95
verder
Echt scheiding?
Gary Chapman - Gewonde huwelijken kunnen genezen. Uit elkaar? Dat kan heel erg zijn. Het kan er ook toe leiden dat je een nieuw begrip krijgt ...
€ 6,75
verder
Liefdestalen en Alzheimer
Gary Chapman e.a. - De vijf liefdestalen kunnen echtparen en families helpen om om te gaan met de ziekte van Alzheimer. Samen met een gezondheidsspecialist en ...
€ 17,50
verder
Meer van deze auteur...
Kom, eet en drink!
Caroline Burger red. -
Bewuster avondmaal vieren
Volgende week vieren we het avondmaal.É Wat is de goede manier om je voor te bereiden? Hoe kun je de ...
€ 11,50
verder