0
In gesprek

In gesprek

Jezus heeft in Zijn leven op aarde veel mensen ontmoet. Hij voerde boeiende gesprekken die getuigden van grote wijsheid en bewogenheid. Niet zelden kwam het hele leven aan de orde. Deze ontmoetingen kunnen ons veel leren en leveren voldoende gespreksstof op.

In dit boek worden zeven ontmoetingen besproken. Ontmoetingen met een geleerde man, een dorstige vrouw, een wanhopige moeder, een op heterdaad betrapte zondares, een nieuwsgierige koning, een gelukkige misdadiger en een ongelovige gelovige. 'In gesprek' wil ons laten ontdekken dat Jezus ook nu met ons in gesprek gaat. Hij spreekt ons immers aan, in Zijn Woord, door de prediking, in ontmoetingen met anderen. En terwijl Hij dat doet, probeert Hij ons hart te raken en ons leven te veranderen.

H.J. van der Veen is predikant in de Hervormde gemeente te Sliedrecht. Eerder schreef hij het boek 'In Zijn spoor. Bijbelstudies over discipelschap'.
€ 11,50

In gesprek

EAN-code:
9789023970422

Uitgeverij:
Mozaïek

Aantal pagina's:
96

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Van kruis naar kroon
Ron van der Spoel -
Bijbelstudies over vervolging en verharding
We ...
€ 7,99
verder
De schrijver
Francine Rivers -
Het verhaal van Silas, de reisgenoot van Paulus
...
€ 15,-
verder
Thuis in Gods huis
ds. Gerrit Gunnink -
In dit praktische bezinningsboek geeft dominee Gunnink zijn visie op gereformeerd zijn in deze tijd. Op persoonlijke wijze gaat hij in op ...
€ 14,50
verder
Meer van deze auteur...
In Zijn spoor
Ds. H.J. van der Veen -
Bijbelstudies over discipelschap.
Veel christenen ...
€ 10,50
verder
Jezus huilde
Ds. H.J. van der Veen - Jezus huilde van ds. H.J. van de der Veen bevat een aantal bijbelstudies over het emotionele leven van Jezus. Jezus ...
€ 10,99
verder