Momenteel werken wij aan onze website. Mocht u hiervan problemen ondervinden bij het bestellen, neem dan contact met ons op via info@hertog.nl of 030-6373434. Excuses voor het ongemak!

0
Samen is...

Samen is...

'Samen is...' is een invulboek voor elke dag, waarin je als man en vrouw wordt uitgedaagd om gestalte te geven aan æsamenÆ. Je leert elkaar (nog) beter kennen met de vragen en opdrachten die je allebei met je eigen antwoord invult. Wat wordt bedoeld met dit Bijbelvers? Wat is je mooiste jeugdherinnering? Hoe breng jij een probleem bij God?

Henk en Ruth Stoorvogel hebben dit boek geschreven vanuit hun eigen ervaringen als man en vrouw die samen God willen dienen. Zij hebben voor een heel jaar invulvragen en opdrachten bedacht die je relatie verdiepen en verrijken. Invulboek voor samen.
€ 22,99

Samen is...

EAN-code:
9789029726566

Uitgeverij:
Voorhoeve

Aantal pagina's:
192

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Bijna-elke-dagboek voor leidinggevenden m/v
Hettie Boer-Nitrauw -
De beste manier om leiding te geven aan jezelf en< anderen is Jezus te volgen.
...
€ 14,99
verder
Zeker weten
ds. P. van Ruitenburg -
Thematisch dagboek bij de Bijbel
Hier is voor elke dag een stukje uitleg bij de Bijbel, een vraag en een paar bijbelteksten ...
€ 20,50
verder
Vandaag met Jezus
Sarah Young - Vandaag met Jezus bevat 150 overdenkingen, voor elke dag een stukje van twee pagina's. De bijbelteksten zijn allemaal uitgeschreven. Ook staan er verspreid ...
€ 17,50
verder
Meer van deze auteur...
De Vierde Musketier
Henk Stoorvogel e.a.
€ 17,50
verder
Geboren om te vliegen
Henk Stoorvogel e.a. - Nieuwe editie van het boek 'Geboren om te vliegen', waarin Henk Stoorvogel en Eugène Poppe uitleggen wat je als christen kunt leren ...
€ 14,99
verder