0
De dames van Ivy Cottage - deel 2

De dames van Ivy Cottage - deel 2

'De dames van Ivy Cottage' is het tweede deel in de Ivy Hill-serie van Julie Klassen over het gelijknamige lieflijke dorpje in Engeland. Rachel Ashford was vroeger vermogend, maar die tijd is voorbij. Vastbesloten om haar eigen brood te verdienen begint ze een bibliotheek. Ze stuit op twee mysterieuze zaken die ze simpelweg niet met rust kan laten. Bij het uitzoeken wat hierachter schuilgaat, krijgt ze hulp uit onverwachte hoek: een vroegere geliefde steunt haar bij haar speurtocht. Maar geen van beiden hebben ze een vermoeden van de verrassing die hen te wachten staat. De historische romans van Julie Klassen spelen zich af in de Regency-periode, net als de kostuumdrama's van Jane Austen. 'De dames van Ivy Cottage' is het vervolg op 'De herberg van Ivy Hill', maar kan ook goed los gelezen worden.
€ 22,50

De dames van Ivy Cottage - deel 2

EAN-code:
9789029726955

Uitgeverij:
Voorhoeve

Aantal pagina's:
480

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!



   
Anderen bekeken ook:
Het lied van het leven - deel 2
Margreet Crispijn e.a. - Het lied van het leven 2 van Margreet en Reina Crispijn, met de romans Prelude in springtij en Herfstsonate.

Het lied van het ...
€ 15,-
verder
Thuis op Dunleigh Hall
Dineke Epping - In het romantische en meeslepende 'Thuis op Dunleigh Hall' van Dineke Epping, ontvouwt een kil verstandshuwelijk zich tot een diepe liefde.

Ierland, 1876. ...
€ 24,99
verder
De plantage
Lynn Austin -
De Amerikaanse Burgeroorlog is voorbij en Josephine Weatherly keert met haar moeder Eugenia terug ...
€ 23,99
verder
Meer van deze auteur...
Lady of Milkweed Manor
Julie Klassen - A Novel.
As Charlotte drew closer to the looming grey edifice that was to become her temporary home, she could not help but notice ...
€ 11,90
verder
Een dame onwaardig
Julie Klassen -
Een gezelschapsdame wordt na een ongeval onverwacht aangezien voor een vrouw van stand. Een geluk ...
€ 22,99
verder