0
Dichterbij dan je denkt

Dichterbij dan je denkt

"Dichterbij dan je denkt" van Elizabeth Musser is het ontroerende verhaal van drie sterke vrouwen die ondanks alles wat ze meemaken vertrouwen in God vinden. Rouwend om haar echtgenoot, doet de jonge Nan haar best staande te blijven en het beste van haar leven te maken voor haar drie kinderen. Via de genealogiewebsite van haar man komt ze in contact met CeeCee, een tiener die voor een schrijfproject het levensverhaal van een van haar voorouders probeert te reconstrueren.

Als Nan in een oude koffer naar informatie zoekt, doet ze de gruwelijke ontdekking die haar man ook moet hebben gedaan. Anderhalve eeuw eerder leeft Clara, een slavenmeisje. Ze speelt vaak in het grote huis met de dochter van haar eigenaar, maar op een nacht gebeurt er iets wat haar in één klap volwassen maakt.Terwijl Nan en CeeCee zich verdiepen in de waarheid over Clara en haar eigenaar, ontdekken ze een verband tussen slavernij in het verleden en het heden, en vraagt Nan zich af of het dodelijke ongeluk van haar man wel echt een ongeluk was. Bemoediging speelt dan ook een grote rol in de romans van Elizabeth Musser. Eerder verschenen van haar hand onder andere de romans 'Het huis op de heuvel', 'Schuilplaats' en 'Aan de andere kant van de bergen'.
€ 19,99

Dichterbij dan je denkt

EAN-code:
9789029727150

Uitgeverij:
Voorhoeve

Aantal pagina's:
397

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
De jongen op de berg
John Boyne - Als de zevenjarige Pierrot zijn beide ouders verliest, moet hij zijn huis in Parijs verlaten om een nieuw leven te -beginnen bij zijn ...
€ 18,99
verder
De drukker van Venetië
Javier Azpeitia
€ 26,99
verder
Onder de perenboom
Theodor Fontane - In een klein dorp aan de Oder drijven Abel Hradscheck en zijn vrouw Ursel rond 1850 een bloeiende herberg en groothandel. Maar Abel ...
€ 17,99
verder
Meer van deze auteur...
Twee werelden - midprice editie
Elizabeth Musser - De historische roman 'Twee werelden' van Elizabeth Musser is het eerste deel in haar serie over de Algerijnse Onafhankelijkheidsoorlog.

Frankrijk, 1961. Gabriëlle Madison, ...
€ 15,-
verder
Twee testamenten - Midprice-editie
Elizabeth Musser - De historische roman 'Twee testamenten' van Elizabeth Musser is het tweede deel in haar serie over de Algerijnse Onafhankelijkheidsoorlog.

Eerder verscheen 'Twee werelden'. ...
€ 15,-
verder