Momenteel werken wij aan onze website. Mocht u hiervan problemen ondervinden bij het bestellen, neem dan contact met ons op via info@hertog.nl of 030-6373434. Excuses voor het ongemak!

0
Moederliefde

Moederliefde

In dit boek worden zestien moeders onder de aandacht gebracht, acht uit het Oude Testament en acht uit het Nieuwe Testament. Uit het leven van meerdere moeders blijkt dat ze onder de banier van Vorst Immanuël mochten leven. Het lijkt er soms op dat in het leger van Koning Jezus - in tegenstelling tot een gewoon leger - meer vrouwen dan mannen dienen. Er staan in Gods Woord echter ook voorbeelden van moeders die ons tot waarschuwing beschreven zijn.
De ware moeders in Israël kenden de liefde uit God en vertoonden ware moederliefde. We horen van hen in de worsteling om het moederschap, soms onverenigd met Gods weg of echt van de weg. Toch zijn ze door een waar geloof ingegaan in de eeuwige rust, ons tot voorbeeld.

Klik hier om het eerste hoofdstuk van dit boek te lezen.
€ 11,90

Moederliefde

EAN-code:
9789033126086

Uitgeverij:
Den Hertog

Aantal pagina's:
94

Bindwijze:
GEBONDEN

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Laat de kinderen tot Mij komen
Matthew Henry - De inhoud van dit boekje wordt gevormd door een preek over Markus 10 vers 16: 'En Hij omving hen met Zijn armen, en ...
€ 9,90
verder
Om wijs te worden tot zaligheid
David Dickson - Kernachtig legt David Dickson de Psalmen uit en past hij ze toe op het leven van alledag. En hoe actueel blijkt dan ...
€ 17,95
verder
Stille overdenking
Mary Winslow -
Stille overdenking bevat stichtelijke gedachten van Mary Winslow, gericht aan familie, vrienden en bekenden.
...
€ 15,50
verder
Meer van deze auteur...
Wat zegt de Schrift?
Ds. B. Labee
€ 14,90
verder
Hosea - deel 1
Ds. B. Labee -
Serie 'Kleine Profeten'.
Hoséa is de eerste ...
€ 8,90
verder