0
Genezing door Zijn striemen

Genezing door Zijn striemen

Het bijbelboek Jesaja lag Calvijn na aan het hart. Hij heeft er vaak uit gepreekt. Deze zeven preken over Jesaja's profetie in het bekende hoofdstuk 53 werden al tijdens Calvijns leven gedrukt en breed verspreid. Nog steeds verschijnen er heruitgaven en vertalingen, een bewijs voor de tijdloosheid ervan.

'Hoewel God Zijn grootheid en oneindige majesteit liet zien in de schepping van de wereld', zegt Calvijn, 'is er in de dood en het lijden van onze Heere Jezus Christus nog meer reden om God te verheerlijken.' De reformator beschrijft de Heere Jezus als het Lam Dat zwijgend de rechtvaardigheid verworven heeft, en nu bij God Zijn mond opent als onze Advocaat. Zo kan dit Lam, Dat stemmeloos was, ons verdedigen als wij zelf geen woorden hebben om ons te verontschuldigen.

Klik hier om het eerste hoofdstuk van dit boek te lezen.
€ 19,90

Genezing door Zijn striemen

EAN-code:
9789033128295

Uitgeverij:
Den Hertog

Aantal pagina's:
155

Bindwijze:
GEBONDEN

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Door de Geest geleid
Hugo Binning - Al snel nadat deze preken in Schotland waren uitgegeven (in 1670), zijn ze ook in het Nederlands verschenen onder de titel Des zondaars ...
€ 34,90
verder
Deel genoten
ds.Johannes van der Poel - 5 deelpreken (gehouden op de deel), over Johannes 17, 2 Koningen 4 en Jesaja 35. Deze preken zijn nooit eerder uitgegeven.
€ 10,50
verder
Als een eenzame mus op het dak
ds.M.A.Mieras -
Een bundeling van tien predicaties.
Ds. Mieras werd in ...
€ 14,90
verder
Meer van deze auteur...
Woorden van calvijn (2e hands)
Johannes Calvijn -
€ 1,-
verder
De tweede brief van Paulus aan de Korinthiers
Johannes Calvijn -
Calvijn.org stelt zich ten doel bekendheid te geven aan het leven en werk van Johannes Calvijn door het publiceren van nieuws, artikelen ...
€ 17,50
verder