0
Elke dag nieuw

Elke dag nieuw

Ik ben een jonge moeder die heel veel houdt van haar man en kinderen. Maar ook een moeder met vragen. Hoe kan het dat ik niet altijd vreugde kan vinden in mijn leven als echtgenote en moeder? Waarom voel ik me soms onrustig, onzeker of onvoldaan?

Het werk van een moeder lijkt misschien niet zo opzienbarend, maar heeft waarde voor de eeuwigheid. In dit boek neemt de auteur je mee door de Bijbel, op zoek naar Gods roeping voor moeders vandaag en de verwachting die er is in Hem.

Uit het leven van Eva leer je over je roeping in je huwelijk. Uit het leven van Jochebed leer je over je roeping in je gezin. Uit de geschiedenis van Martha en Maria leer je over je roeping in je huis.

Je leest ook de ervaringen van zeven gewone moeders van vandaag. Je ontdekt gaandeweg dat moederschap in al zijn facetten net tuinieren is. Je hebt een roeping te vervullen, waarin je van het begin tot het einde afhankelijk bent van de zegen van de Heere. En Zijn trouw is elke dag nieuw!
€ 12,50

Elke dag nieuw

EAN-code:
9789033128950

Uitgeverij:
Den Hertog

Aantal pagina's:
160

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Nog niet verschenen

Ontvang dit artikel als eerste, reserveer nu.   
Anderen bekeken ook:
De plichten der ouders
J.C. Ryle -
Over de christelijke opvoeding
‘Houd bij de opvoeding van uw kinderen steeds voor ogen dat de ziel van uw kind het belangrijkste is!’
In ...
€ 6,90
verder
In Gods hand
Arine Spierenburg-van Wijngaarden -
Wat de doop wil zeggen, voor nu en straks
Dit boek brengt met korte, sprekende teksten en illustraties de betekenis van de doop ...
€ 5,-
verder
Hoort naar Mij - deel 3
Andrea van Hartingsveldt-Moree - Serie Komt kinderen! Deel 3. Veel kinderen kennen de tien geboden uit hun hoofd. Zij horen de wet van God immers elke ...
€ 13,95
verder
Aangaande mij en mijn huis
Joel R. Beeke - Volgens de puriteinen is een gezin zonder huisgodsdienst een huis zonder dak. Maar hoe geef je als gezin daar gestalte aan? J.R. ...
€ 17,99
verder
Met je kind praten over geloof - deel 4
Aline Hoogenboom e.a.
€ 15,95
verder
Meer van deze auteur...