0
Opnieuw getrouwd

Opnieuw getrouwd

Je bent weduwnaar geworden. Wat ben je in een verdrietige en moeilijke situatie terechtgekomen! Rouw en eenzaamheid zijn vaak je deel. Hoe zal het nu verder gaan? Blijf je je verdere leven alleen? Of ga je op zoek naar een nieuwe vrouw? Beide opties zijn heel ingrijpend.

In dit boek worden stap voor stap de mogelijkheden en de moeilijkheden verkend om te komen tot een nieuw huwelijk. Om te komen tot een nieuw geluk en tot een tweede eerste liefde. Een stap die gezet mag worden in afhankelijkheid van de Heere. De intro's bij ieder hoofdstuk vormen een rode draad in dit boek en geven een gefingeerd gesprek weer tussen twee mannen die beiden weduwnaar zijn geworden. Ze komen ieder tot een andere keuze om hun leven weer invulling te geven: de ene trouwt wel, maar de andere kan er niet toe komen.

De auteur gaat in het boek ook in op allerlei praktische zaken waarmee je te maken krijgt om tot een nieuw huwelijk te komen. Telkens wordt gewezen op de waarde van goede communicatie tussen alle partijen. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met vragen ter bezinning en reflectie.

Klik hier om het eerste hoofdstuk van dit boek te lezen.
€ 11,90

Opnieuw getrouwd

EAN-code:
9789033129537

Uitgeverij:
Den Hertog

Aantal pagina's:
117

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Handboek voor bijbelkringen en vieringen met senioren
Hanns Sauter
€ 24,95
verder
Achter gesloten deuren
Ds. G.J. van Aalst -
Gedachten over kerkenraadswerk
Serie 'Pastorale Gedachten' ...
€ 9,95
verder
Sinds ik het weet
Ds. J. Belder -
Wanneer het levenseinde nadert
Je zult van de artsen maar te horen krijgen dat ze niet meer voor je kunnen doen. Hooguit pijn ...
€ 6,75
verder
Pastoraat bij sterven en rouw
Gerry Kramer-Hasselaar e.a. - Pastoraat bij sterven en rouw biedt pastorale medewerkers, ouderlingen, kerkelijk werkers en predikanten een handreiking voor het vinden van woorden bij ernstige ...
€ 11,99
verder
Mijn God is getrouw
Paul D. Wolfe - Paul Wolfe was 28 jaar oud, studeerde theologie en was bijna een jaar getrouwd toen hij de boodschap kreeg dat hij kanker ...
€ 19,95
verder