0
Opnieuw getrouwd

Opnieuw getrouwd

Je bent weduwnaar geworden. Wat ben je in een verdrietige en moeilijke situatie terechtgekomen! Rouw en eenzaamheid zijn vaak je deel. Hoe zal het nu verder gaan? Blijf je je verdere leven alleen? Of ga je op zoek naar een nieuwe vrouw? Beide opties zijn heel ingrijpend.

In dit boek worden stap voor stap de mogelijkheden en de moeilijkheden verkend om te komen tot een nieuw huwelijk. Om te komen tot een nieuw geluk en tot een tweede eerste liefde. Een stap die gezet mag worden in afhankelijkheid van de Heere. De intro's bij ieder hoofdstuk vormen een rode draad in dit boek en geven een gefingeerd gesprek weer tussen twee mannen die beiden weduwnaar zijn geworden. Ze komen ieder tot een andere keuze om hun leven weer invulling te geven: de ene trouwt wel, maar de andere kan er niet toe komen.

De auteur gaat in het boek ook in op allerlei praktische zaken waarmee je te maken krijgt om tot een nieuw huwelijk te komen. Telkens wordt gewezen op de waarde van goede communicatie tussen alle partijen. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met vragen ter bezinning en reflectie.
€ 11,90

Opnieuw getrouwd

EAN-code:
9789033129537

Uitgeverij:
Den Hertog

Aantal pagina's:
117

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Nog niet verschenen

Ontvang dit artikel als eerste, reserveer nu.   
Anderen bekeken ook:
Gevaarlijke roeping
Paul David Tripp - Oog in oog met de unieke uitdagingen van pastorale bediening.
€ 14,95
verder
Ik kan veranderen
Michelle van Dusseldorp -
Elf stappen naar innerlijke heling en groei
...
€ 15,50
verder
Kerk op een kruispunt
Gijs Bronsveld -
Kerken, werkers in de kerk en hun opleiding in de 21e eeuw
...
€ 7,50
verder
Diaconaat, hoe doe je dat?
Matthijs Geluk e.a. -
Als je voor het eerst diaken wordt, kom je tot de ontdekking dat diaconaat ...
€ 13,99
verder
Occulte machten en bevrijding
prof. dr. M.J. Paul - Door middel van zwarte magie willen satanisten een negatieve invloed uitoefenen op christenen. Hoe kunnen zij zich daartegen wapenen? Aan de ...
€ 15,50
verder