0
In goede handen

In goede handen

Over autisme in gezin en kerk
De auteur is regelmatig in gesprek met ouders en ambtsdragers over vragen met betrekking tot kinderen en jongeren met autisme. Deze gesprekken hebben hem ertoe bewogen om onderzoek te doen naar de vraag: Wat (of wie) hebben jongeren met een diagnose binnen het autistisch spectrum nodig om te kunnen participeren in de kerkelijke gemeente?
In deze uitgave staat de godsdienstige vorming van kinderen en jongeren met een vorm van autisme in het gezin en de kerkelijke gemeente centraal. Er wordt ingegaan op het Bijbelgebruik in het gezin, gewetensvorming en de invulling van de zondag. Daarnaast is er aandacht voor specifieke problemen die mensen met autisme kunnen ervaren bij het begrijpen en toepassen van Gods Woord. Daarbij worden de kerkdienst, catechisatie, jeugdwerk en pastoraat betrokken. Ook bevat dit boek praktische aanbevelingen voor kerkelijke gemeenten.
Het doel van deze uitgave is om ouders en ambtsdragers te informeren, hun een mogelijke verklaring te geven en een praktische toepassing of aanbeveling te bieden. Zodat jongeren met autisme in gezin en kerk mogen ervaren dat ze in goede handen zijn.
€ 9,90

In goede handen

EAN-code:
9789033130366

Uitgeverij:
Den Hertog

Aantal pagina's:
96

Bindwijze:
Paperback

Levertijd:
05 - Nog niet verschenen - Volgt   
Anderen bekeken ook:
Ken jij God?
J.J. Grandia -
€ 11,95
verder
De hoed en de rand
Dr. M. Klaassen -
€ 9,95
verder
Stromen op het droge
Ralph Erskine - Acht preken
De acht preken in 'Stromen op het droge' vormen een rijk getuigenis van de overvloedige genade van God in Christus. Gods Zoon ...
€ 16,50
verder
Niet sterven, maar leven
B. Hooghwerff - Getuigenissen van Gods kinderen in de Tweede Wereldoorlog
Ook in de bange omstandigheden van de Tweede Wereldoorlog gold het woord van de Prediker: 'Enerlei ...
€ 14,90
verder
Geef mij geloof
Bram van der Horst -
€ 14,95
verder