0
Romeinen 1-7 - Gespreksgids

Romeinen 1-7 - Gespreksgids

Iedereen wil het graag goed doen. We willen het graag goed doen volgens de wetten die in ons land gelden, want anders krijgen we problemen. We willen het graag goed doen in de ogen van de mensen die we respecteren, in de ogen van hen van wie we houden, en met wie we samenwerken.

Maar er is nog een veel beter soort 'goed zijn' en dat is rechtvaardigheid. Daarover gaat het in Paulus' brief aan de gemeente in Rome. Die rechtvaardigheid hebben we allemaal nodig en al die andere soorten van 'goed zijn' verwijzen ernaar. Het is een rechtvaardigheid die ons leven in alle opzichten zal veranderen en bevrijden. Het gaat erom dat het goed is tussen jou en God.

Romeinen 1-7 gaat over die rechtvaardigheid. Paulus wil ons hier iets leren wat voor eeuwig belangrijk is en wat ons leven kan bevrijden: God geeft mensen een goede relatie met hem. 'Het geschenk van God is het eeuwige leven in Christus Jezus, onze Heer' (Romeinen 6:23).

In deze zeven studies kijken we naar wat Paulus ons leert over dit geschenk van rechtvaardigheid. We gaan Gods geschenk uitpakken en Paulus zal je uitdagen, je dingen leren en je versteld doen staan. Dan zul je merken dat je leven, je identiteit en je perspectief totaal gaan veranderen.

Bij deze gespreksgids kan evt. gebruikgemaakt worden van het boek 'Romeinen 1-7 Om te lezen, te leren, te leiden' van Tim Keller.
€ 7,95

Romeinen 1-7 - Gespreksgids

EAN-code:
9789051944990

Uitgeverij:
Van Wijnen

Aantal pagina's:
112

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Van kruis naar kroon
Ron van der Spoel -
Bijbelstudies over vervolging en verharding
We ...
€ 7,99
verder
Ontworteld
Stefan Paas e.a. - Bijbelstudies over Daniel 1-6Wat houd je nog over als al je zekerheden verdwijnen? Hoe kun je dan jezelf blijven? Het bijbelboek Daniƫl ...
€ 12,50
verder
In waarheid en liefde - Brieven van Johannes deel 3
Ds. J.W. van Estrik -
Brieven van Johannes, deel 3. 2 Johannes en 3 Johannes.
...
€ 5,99
verder
Meer van deze auteur...
Galaten
Tim Keller - Dit is een nieuwe Bijbelverklaring, waarin Tim Keller nauwkeurige lezing van de tekst samenvoegt met heldere uitleg en verrassende inzichten. Deze studie kan ...
€ 17,50
verder
Ruim baan voor gerechtigheid
Tim Keller -
Sociale gerechtigheid is een schone zaak, of ten minste een prachtig ideaal. Daar is iedereen ...
€ 21,-
verder