Momenteel werken wij aan onze website. Mocht u hiervan problemen ondervinden bij het bestellen, neem dan contact met ons op via info@hertog.nl of 030-6373434. Excuses voor het ongemak!

0
Commentaar op Jakobus

Commentaar op Jakobus

Het commentaar van Calvijn op de Bijbel is van grote invloed op het christelijk geloof en leven in Nederland. Nog steeds wordt aan Calvijn gerefereerd in preken, lezingen, boeken en ook in andere commentaren op de Bijbel.
De Commentaren van Calvijn op het Nieuwe Testament kennen een lange geschiedenis. De eerste vertalingen dateren uit de zestiende eeuw. In de loop van de negentiende eeuw zijn veel van zijn teksten gemoderniseerd. Inmiddels laat de leesbaarheid van deze oude vertalingen veel te wensen over. Deze nieuwe vertaling in het hedendaags Nederlands laat zien dat Calvijn op boeiende en aansprekende wijze de Bijbel voorziet van zijn commentaar. Bovendien is gebruikgemaakt van meerdere bijbelvertalingen. Hiermee is Calvijn weer voor eenieder toegankelijk geworden.
€ 17,50

Commentaar op Jakobus

EAN-code:
9789057190995

Aantal pagina's:
85

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Het Evangelie van Gods Zoon
dr.Jakob van Bruggen - Persoon en leer van Jezus volgens de vier evangeliƫn. Serie Commentaar op het Nieuwe Testament
€ 32,50
verder
De Penateuch met commentaar van Rashie - deel 2
A.S. Onderwijzer - Het joodse commentaar van Rashi is een klassieker. In dit tweede deel worden de laatste drie boeken van Mozes (Leviticus t/m Deuteronomium) van ...
€ 37,50
verder
De brief aan de Romeinen
Karl Barth - De oorspronkelijke brief van Paulus aan de Romeinen uit 58 na Chr. bevat de basis van de christelijke leer en heeft door de ...
€ 73,-
verder
Meer van deze auteur...
Harmonie van de laatste vier boeken van Mozes (deel 1) (2e hands)
Johannes Calvijn -
€ 20,-
verder
Naar Zijn Wil (2e hands)
Johannes Calvijn -
€ 2,-
verder