0
Algehele overgave

Algehele overgave

Jezus Christus is voor christenen het grote Voorbeeld. Hij was in alles afhankelijk van Zijn Vader. Daarom gaf Jezus Zichzelf helemaal over aan de wil van Zijn Vader. Volgelingen van Jezus worden ook opgeroepen om zichzelf geheel aan God over te geven. Veel christenen raken met hun 'eigen ik' in de knoop omdat ze ten diepste niet verstaan wat algehele overgave betekent. Hierdoor leiden ze dikwijls een leven van vallen en opstaan. Op een hele kernachtige manier stippelt Andrew Murray in dit boekje de weg van algehele overgave uit.

Algehele overgave leidt tot een Geestvervuld leven! Ben jij bang voor algehele overgave? Ontbreekt bij jou de moed om deze overgave te maken, omdatje niet weet wat de Heere van jou allemaal kan gaan vragen? Lees dit boekje met een biddend hart! Murray wijst de lezer op de Overwinnaar die alles wil schenken maar tegelijkertijd wel wil regeren in de levens van Zijn volgelingen.
€ 9,95

Algehele overgave

EAN-code:
9789079465705

Aantal pagina's:
197

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Toegaan tot de troon der genade
Robert Traill - Over de rijke tekst Hebree├źn 4 vers 16, die allen aanmoedigt tot de troon van Gods genade te gaan om barmhartigheid te verkrijgen ...
€ 24,90
verder
De Volle Pinksterzegen
Andrew Murray - In dit boek gaat Andrew Murray in op de zegen die God geeft met de uitstorting van de Heilige Geest. In de verschillende ...
€ 17,50
verder
Stille overdenking
Mary Winslow -
Stille overdenking bevat stichtelijke gedachten van Mary Winslow, gericht aan familie, vrienden en bekenden.
...
€ 16,50
verder
Meer van deze auteur...
Wees mij genadig
Andrew Murray - Verlang jij ernaar om Gods genade dieper te verstaan en te doorleven? Dan willen we dit kostbare boekje van harte aanbevelen.
Andrew ...
€ 9,95
verder
With Christ in the School of Prayer (2e hands)
Andrew Murray -
€ 10,-
verder