0
Overdenkingen rond de Avondmaalstafel

Overdenkingen rond de Avondmaalstafel

Zoek je praktisch onderwijs tot verdieping van het Heilig Avondmaal? De inhoud van dit dagboekje bestaat uit korte overdenkingen en gebeden voor de voorbereidingsweek van het Heilig Avondmaal. Het boekje bevat ook meditaties voor de dag van de Avondmaalsviering zelf en de week daarna. Om zijn medegelovigen daarbij te helpen, schreef de Zuid-Afrikaanse predikant Andrew Murray (1828-1917). Murray schrijft: ‘Wat een groot voorrecht dat zondaren uitgenodigd worden aan de tafel des Heeren! Deze hemelse uitnodiging vraagt om voorbereiding op de ontmoeting met de levende Heiland. Neem dagelijks de tijd om in stille verwondering de gemeenschap met Christus te ervaren en zo ten volle te genieten van de zegeningen die de Heere geeft aan Zijn tafel’.
€ 7,95

Overdenkingen rond de Avondmaalstafel

EAN-code:
9789081722889

Aantal pagina's:
107

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Herdruk / Volgt na verschijnen   
Anderen bekeken ook:
De nodiging van de grote Gastheer
Rabbi John Duncan - Veel tijdgenoten van John Duncan herinnerden zich vooral de diep geestelijke preken en toespraken die hij hield bij de bediening van het ...
€ 9,95
verder
U vraagt? Over het Heilig Avondmaal
Ds. L. Vroegindeweij - Op zijn geheel eigen wijze schrijft wijlen ds. L. Vroegindeweij over de vele facetten rondom het Heilig Avondmaal. Uit de serie "U ...
€ 6,50
verder
Avondmaalstijden
Ds. A. Verschuure - Overdenkingen vanuit Exodus 25 bij de voorbereiding, bediening en nabetrachting van het Heilig Avondmaal.
€ 11,90
verder
Meer van deze auteur...
Nederigheid
Andrew Murray -
Het belangrijkste kenmerk van een discipel van Jezus
...
€ 8,75
verder
Wees mij genadig
Andrew Murray - Verlang jij ernaar om Gods genade dieper te verstaan en te doorleven? Dan willen we dit kostbare boekje van harte aanbevelen.
Andrew ...
€ 9,95
verder