0
Overdenkingen rond de Avondmaalstafel

Overdenkingen rond de Avondmaalstafel

Zoek je praktisch onderwijs tot verdieping van het Heilig Avondmaal? De inhoud van dit dagboekje bestaat uit korte overdenkingen en gebeden voor de voorbereidingsweek van het Heilig Avondmaal. Het boekje bevat ook meditaties voor de dag van de Avondmaalsviering zelf en de week daarna. Om zijn medegelovigen daarbij te helpen, schreef de Zuid-Afrikaanse predikant Andrew Murray (1828-1917). Murray schrijft: ‘Wat een groot voorrecht dat zondaren uitgenodigd worden aan de tafel des Heeren! Deze hemelse uitnodiging vraagt om voorbereiding op de ontmoeting met de levende Heiland. Neem dagelijks de tijd om in stille verwondering de gemeenschap met Christus te ervaren en zo ten volle te genieten van de zegeningen die de Heere geeft aan Zijn tafel’.
€ 7,95

Overdenkingen rond de Avondmaalstafel

EAN-code:
9789081722889

Aantal pagina's:
107

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Herdruk / Volgt na verschijnen   
Anderen bekeken ook:
Gedenk Zijn wonderen - deel 3
Maarten Luther -
Pastorale handreiking voor de viering van het Heilig Avondmaal
...
€ 11,95
verder
Met Christus verbonden
dr.M.A.van Willigen - Wat betekent het in de Vroege Kerk van Antiochiƫ om gedoopt te zijn en aan het avondmaal te hebben deelgenomen?
Johannes Chrysostomus (344-407) hield ...
€ 8,50
verder
Verbroken voor u
J. Kranendonk-Gijssen -
Meditaties rondom het Heilig Avondmaal
Een praktische handreiking voor de week van voorbereiding op het Heilig Avondmaal, voor de avondmaalszondag zelf, en de tijd ...
€ 11,95
verder
Meer van deze auteur...
Gods beste geheimen
Andrew Murray - Andrew Murray (1828-1917) heeft als predikant een aantal opwekkingen meegemaakt in de kerk van Zuid-Afrika. Veel nadruk legde hij op de noodzaak en ...
€ 19,95
verder
Wees mij genadig
Andrew Murray - Verlang jij ernaar om Gods genade dieper te verstaan en te doorleven? Dan willen we dit kostbare boekje van harte aanbevelen.
Andrew ...
€ 9,95
verder