0

De Christenreis

Een vernieuwde uitgave van de Christenreis met prachtige zwart-wit- en kleurenillustraties van Adri Burghout. In dit boek is een nieuwe praktische hoofdstukindeling van 55 hoofdstukken toegepast.
Dit is een reisverhaal. Maar niet zomaar een reisverhaal. Het beeldt de levensreis uit van een jonge man, Christen. Deze man probeerde van het leven te genieten. Hij geniet met volle teugen van alles wat de wereld hem biedt. Zijn vrienden doen mee met zijn spel. Zijn taalgebruik en gedrag brengen de hele stad in opspraak. Toch mist hij iets. Hij luistert naar een gesprek tussen een paar vrouwen. Hij voelt dat zij een rijkdom hebben die hij mist. Dat brengt een angstig gevoel. Een man legt hem uit dat deze rijkdom ook voor hem te krijgen is. Dat hij ook vergeving van al zijn verkeerde daden kan ontvangen. En hij gaat op reis. Onderweg gebeurt er veel. Maar hij komt behouden op zijn eindbestemming aan!
Het is een boek met voorbeelden. Voorbeelden die gaan over de bekering van een zondig mens. Genade van God. Ook wij moeten een levensreis maken. Maken wij de reis van deze pelgrim, Christen? Dan komen wij eeuwig bij God.
€ 9,50

De Christenreis

EAN-code:
9789081862059

Aantal pagina's:
280

Bindwijze:
GEBONDEN

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Een aandachtige leerling van de Heere Jezus
Sara Nevius -
Eens stelde Sara Nevius een vraag aan dominee Herman Witsius met betrekking tot de staat ...
€ 20,90
verder
De wapenrusting Gods
ds.E. Fransen - En andere geschriften, 10 preken en 3 verhandelingen.
€ 32,50
verder
Kom tot Zijn rust!
Ds. H. Korving - De zondag als christelijke rustdag komt steeds meer onder druk te staan. De maatschappij legt druk op winkels om op zondag open ...
€ 14,50
verder
Meer van deze auteur...
De christenreis naar de eeuwig
John Bunyan
€ 7,-
verder
Grace Abounding (2e hands)
John Bunyan - With Other Spiritual Autobiographies.

Edited with an introduction and notes by John Stachniewski with Anita Pacheco.

Oxford World's Classics.
€ 5,-
verder