0
God vinden

God vinden

In gesprek met zoekers
Mensen kunnen langs allerlei wegen op zoek zijn naar God, goden of ?iets hogers?. Dat kan door de natuur of de geschiedenis te bestuderen en daarin aanwijzingen voor het bestaan van God te ontdekken. We kunnen ook zoeken langs de weg van religies of menselijk redeneren. Wanneer we God hebben mogen vinden, blijven we altijd op zoek om Hem beter te leren kennen. We komen ook in gesprek met anderen die Hem nog niet hebben gevonden.
Marc J. de Vries biedt in "God vinden" een handreiking voor gesprekken met verschillende soorten zoekers. Hij richt zich ook op christenstudenten, die vaak te horen krijgen dat wetenschap en menselijk redeneren niet samengaan met het zoeken naar en vinden van God.
Dit boekje biedt hun een antwoord. Uiteindelijk blijkt God Zich op de eerste plaats te laten vinden in Zijn Woord. Dat Woord klinkt bij uitstek in de christelijke gemeente.
€ 13,99

God vinden

EAN-code:
9789088970290

Uitgeverij:
Groen

Aantal pagina's:
160

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Goed werk
Tim Keller -
Ons dagelijks werk en Gods plan voor de wereld
...
€ 21,-
verder
Brieven van een scepticus
dr. Gregory A. Boyd e.a. -
Een zoon schrijft met zijn ongelovige vader
...
€ 15,99
verder
De kracht en de boodschap van het evangelie
Paul Washer -
De auteur geeft ons een leidraad om ons te helpen het evangelie te herontdekken in ...
€ 15,95
verder
Meer van deze auteur...
Laten wij nu overdenken
Dr. Marc J. de Vries - Dit boekje bevat 32 meditaties die in de loop van een jaar gelezen kunnen worden in de week van voorbereiding ...
€ 14,95
verder
Thuis geloven
Dr. Marc J. de Vries - Dit boek bevat twaalf bijbelstudies uit het Oude en Nieuwe Testament die gaan over de manier waarop het geloof in ...
€ 12,95
verder