Momenteel werken wij aan onze website. Mocht u hiervan problemen ondervinden bij het bestellen, neem dan contact met ons op via info@hertog.nl of 030-6373434. Excuses voor het ongemak!

0
Het onwankelbare verbond - deel 1

Het onwankelbare verbond - deel 1

Het verbond is een van de theologische kernnoties uit de Bijbel. In onze tijd is er veel onbegrip en verwarring als het gaat om de verbondsleer. Dit boek wil op toegankelijke wijze informeren over de gereformeerde verbondsleer. Aan de studie werkten acht predikanten uit de Gereformeerde Gemeenten mee.

Aan de orde komen tal van onderwerpen als: Hoe wordt er in het Oude en Nieuwe Testament over het verbond gesproken? Hoe werd er ten tijde van de Reformatie en Nadere Reformatie over het verbond gedacht? Welke opvattingen over het verbond hebben zich in de twintigste eeuw ontwikkeld? Wat verstaan we onder het wezen van het verbond?

'Het onwankelbare verbond. Een dogmatische verkenning' is het eerste deel van de Semper Reformanda-reeks, waarin verschillende actuele theologische onderwerpen worden behandeld.
€ 29,95

Het onwankelbare verbond - deel 1

EAN-code:
9789402906561

Aantal pagina's:
376

Bindwijze:
GEBONDEN

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
De inhoud van de prediking
Dr. P. de Vries -
Een aanzet tot gesprek en gebed
...
€ 2,-
verder
Rust voor de ziel - Persoonlijke lezingen van Psalmen
Gerrit de Fijter - De psalmen raken aan ons leven van alledag. Ze verwoorden hoe ons vertrouwenop God wordt aangevochten. Het licht van Gods vriendelijk aangezicht ...
€ 7,99
verder
Bruggen bouwen
Alister E. McGrath -
Over het effectief doorgeven van het christelijk geloof
...
€ 34,99
verder
Geestelijke strijd in de kracht van Jezus
dr. G.C.Vreugdenhil - Welkom in de strijd! Dat wordt tegen mensen gezegd die hun geloof in de Heere Jezus belijden. Geestelijke strijd hoort blijkbaar bij het ...
€ 13,50
verder
Thuiskomen
Henri Nouwen -
Verdere gedachten bij Rembrandts ‘De terugkeer van de verloren zoon’
...
€ 14,99
verder
Meer van deze auteur...