0
Het onwankelbare verbond - deel 1

Het onwankelbare verbond - deel 1

Het verbond is een van de theologische kernnoties uit de Bijbel. In onze tijd is er veel onbegrip en verwarring als het gaat om de verbondsleer. Dit boek wil op toegankelijke wijze informeren over de gereformeerde verbondsleer. Aan de studie werkten acht predikanten uit de Gereformeerde Gemeenten mee.

Aan de orde komen tal van onderwerpen als: Hoe wordt er in het Oude en Nieuwe Testament over het verbond gesproken? Hoe werd er ten tijde van de Reformatie en Nadere Reformatie over het verbond gedacht? Welke opvattingen over het verbond hebben zich in de twintigste eeuw ontwikkeld? Wat verstaan we onder het wezen van het verbond?

'Het onwankelbare verbond. Een dogmatische verkenning' is het eerste deel van de Semper Reformanda-reeks, waarin verschillende actuele theologische onderwerpen worden behandeld.
€ 29,95

Het onwankelbare verbond - deel 1

EAN-code:
9789402906561

Aantal pagina's:
376

Bindwijze:
GEBONDEN

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Draads en tegendraads
Henk Bakker - Leren van de puriteinen. De puriteinen durfden in hun tijd uit de toon te vallen en te staan voor een radicale vorm van ...
€ 14,99
verder
Leven met wijsheid
Jim Forest - De Amerikaanse trappist Thomas Merton werd bekend door zijn autobiografie 'The Seven Storey Mountain (Louteringsberg)', waarin hij zijn zoek- en zwerftocht beschreef die ...
€ 29,90
verder
Diaconaat, hoe doe je dat?
Matthijs Geluk e.a. -
Als je voor het eerst diaken wordt, kom je tot de ontdekking dat diaconaat ...
€ 13,99
verder
Oefenen in discipelschap
James Kennedy e.a. -
De gemeente als groeiplaats van het goede leven
...
€ 12,90
verder
Verrassend vertrouwd
Henk de Jong -
Een halve eeuw verkondiging en theologie van Henk de Jong
Op 2 augustus 2009 was het vijftig jaar geleden dat ds. Henk de ...
€ 29,90
verder