0
Alle oog zal Hem zien

Alle oog zal Hem zien

In dit Bijbels dagboek bij het boek Openbaring behandelt dominee Budding tekst voor tekst. Dit dagboek is een geheel herziene uitgave van een eerder dagboek over dit veelzeggende Bijbelboek.

In het laatste Bijbelboek Openbaring mag Johannes 'in de geest', in de hemel zien. Hij heeft opdracht gekregen om wat hij zag op te schrijven. De Heere wil dus dat wij meekijken. Dat is de bedoeling van dit dagboek. Om u van vers tot vers en van stap tot stap mee te nemen, op de weg die Hij gaat met Kerk en wereld.

De Heere wil ons daarin al iets laten zien van de heerlijkheid die Gods kinderen wacht. Maar ook worden wij indringend gewaarschuwd voor de oordelen die zich voltrekken in de toekomst. Hij laat ons zien hoe Hij de weg baant naar Zijn eeuwig en hemels Koninkrijk. Het gaat erom dat we de boodschap van dit Boek ter harte nemen. Zodat we voorbereid zijn op de gebeurtenissen die ons worden beschreven. Maar boven alles dat we bereid zullen zijn, als Hij komt om Zijn Bruid te halen en de wereld te oordelen. Moge dit dagboek, door Gods genade, daartoe dienen.
€ 19,95

Alle oog zal Hem zien

EAN-code:
9789461151346

Aantal pagina's:
368

Bindwijze:
GEBONDEN

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Hoe heerlijk is Uw Naam
Andrea van Hartingsveldt-Moree -
Gezinsboek over Namen van God
Gods Namen ...
€ 18,95
verder
Stiltedagboek
Mirjam van der Vegt -
Overal om je heen is ruimte
...
€ 24,50
verder
Vol van Gods liefde
Carianne Ros - Een stijlvol 365-dagen-dagboek voor iedereen die een leven vol van Gods liefde wil ontvangen. Carianne werkt op een treffende wijze o.a. deze thema's ...
€ 19,99
verder
Meer van deze auteur...
De preek... (2e hands)
Ds. D.J. Budding - Wat doen we ermee?
€ 5,-
verder
Zie, Hij komt met de wolken (2e hands)
Ds. D.J. Budding - Bijbels dagboek over het boek Openbaring.
€ 10,-
verder