Momenteel werken wij aan onze website. Mocht u hiervan problemen ondervinden bij het bestellen, neem dan contact met ons op via info@hertog.nl of 030-6373434. Excuses voor het ongemak!

0
Ouders uit de Bijbel

Ouders uit de Bijbel

In dit dagboek maken we kennis met bekende en minder bekende echtparen uit het Oude en Nieuwe Testament. Onder hen zijn ouders die vreugde aan hun kinderen beleven, maar ook  ouders die verdriet hebben omdat hun kinderen afdwalen van God en Zijn dienst.
De Heere Die Zelf het huwelijk heeft ingesteld, heeft deze levensgeschiedenissen en gezinsomstandigheden laten opnemen in Zijn Woord. Daarom zijn de praktische lessen in dit dagboek ook blijvend  actueel.
De dagboekstukjes zijn samengesteld aan de hand van de Bijbelverklaringen van Matthew Henry. Op een pastorale wijze brengt hij het leven van echtparen en ouders dichterbij.

Samengesteld door J. Kranendonk-Gijssen
€ 19,95

Ouders uit de Bijbel

EAN-code:
9789462782570

Aantal pagina's:
380

Bindwijze:
GEBONDEN

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
De armen nabij
Vincent Depaul - In 1617 beleefde Vincent Depaul zijn bekeringsjaar. Hij was toen 36 jaar oud. In zijn jonge priesterjaren werkte hij aan zijn carrière en ...
€ 14,90
verder
Spreukendagboek
Tim Keller e.a.
€ 19,95
verder
Iedere dag een nieuw begin
Nienke van Andel red. -
Dit boek helpt het Liedboek te gebruiken in het persoonlijk geloof- en gebedsleven. ...
€ 23,50
verder
Meer van deze auteur...
The Matthew Henry Study Bible (2e hands)
Matthew Henry - For 300 years, believers have turned to Matthew Henry's timeless commentary for clear, concise help in understanding the Bible and relating its wisdom ...
€ 20,-
verder
Leren bidden
Matthew Henry -
In dit boek geeft Matthew Henry talloze praktische aanwijzingen om de gelovige te helpen als ...
€ 19,95
verder