0
Als de amandelboom bloeit

Als de amandelboom bloeit

In de dichterlijke opsomming van de kenmerken van de ouderdom noemt de wijze Prediker ook het bloeien van de amandelboom, De kanttekenaren schrijven daarbij:'Als de grauwe, grijze haren daar zijn.' In de Bijbel wordt de grijsheid echter ook een sierlijke kroon genoemd (Spreuken 16). Verder belooft de Heere Zijn kinderen dat zij in de grijze ouderdom nog vruchten zullen dragen (Psalm 92).
Dit dagboek richt zich specifiek op de oudere mens. Het is eenvoudig geschreven en volgt duidelijk het kerkelijk jaar. Daardoor is het ook geschikt voor ouderen die dementeren. Aan elk dagboekstukje zijn een kennisvraag en een praat/denkvraag toegevoegd, zodat het ook prima te gebruiken is in een woongroep voor ouderen.

De auteur van dit dagboek heeft de CGO-opleiding pastoraal werk, uitgaande van de Gereformeerde Gemeenten, gevolgd en houdt regelmatig Bijbelstudie met een groepje dementerende ouderen.
€ 14,50

Als de amandelboom bloeit

EAN-code:
9789463350129

Aantal pagina's:
370

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!



   
Anderen bekeken ook:
In Zijn aanwezigheid
Beth Moore -
70 dagen van gebed
Dit dagboek biedt elke ...
€ 14,95
verder
Doorgeven
drs. Pieter L. de Jong -
Bijbels dagboek
Anders dan in ...
€ 18,50
verder
Gods namen - jouw gebed
Ann Spangler -
Een leidraad voor elke dag
God wordt in ...
€ 22,50
verder
Levend water
Max Lucado -
Dagboek
Levend water is een dagboek van bestseller ...
€ 15,95
verder
Bijna-elke-dagboek voor twintigers
Rolf Robbe - De auteur biedt in dit boek veertig weken lang vijf korte overdenkingen. Het boek is opgebouwd rond de thema's: omgaan met God, omgaan ...
€ 14,99
verder
Meer van deze auteur...