0
Als de amandelboom bloeit

Als de amandelboom bloeit

In de dichterlijke opsomming van de kenmerken van de ouderdom noemt de wijze Prediker ook het bloeien van de amandelboom, De kanttekenaren schrijven daarbij:'Als de grauwe, grijze haren daar zijn.' In de Bijbel wordt de grijsheid echter ook een sierlijke kroon genoemd (Spreuken 16). Verder belooft de Heere Zijn kinderen dat zij in de grijze ouderdom nog vruchten zullen dragen (Psalm 92).
Dit dagboek richt zich specifiek op de oudere mens. Het is eenvoudig geschreven en volgt duidelijk het kerkelijk jaar. Daardoor is het ook geschikt voor ouderen die dementeren. Aan elk dagboekstukje zijn een kennisvraag en een praat/denkvraag toegevoegd, zodat het ook prima te gebruiken is in een woongroep voor ouderen.

De auteur van dit dagboek heeft de CGO-opleiding pastoraal werk, uitgaande van de Gereformeerde Gemeenten, gevolgd en houdt regelmatig Bijbelstudie met een groepje dementerende ouderen.
€ 14,50

Als de amandelboom bloeit

EAN-code:
9789463350129

Aantal pagina's:
370

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Samen onderweg
Sjoerd en Gerdien Poorta -
Dagboek om aan je relatie te bouwen
Het huwelijk kan heel bijzonder zijn, maar dat gaat niet vanzelf. Iedere relatie heeft zorg ...
€ 21,50
verder
Geloven op jaarbasis
Anne van der Meiden -
Een ongewoon dagboek
Dit boek verslaat ...
€ 25,-
verder
Elke dag een belofte
C.H. Spurgeon - Elke belofte van God, schrijft Charles H. Spurgeon, is een cheque. Het is niet de bedoeling dat je die alleen maar leest, bewondert ...
€ 19,50
verder
Time-out
Rika Vliek - Dit dagboek gaat speciaal over de thema's die twintigers en dertigers bezighouden: relaties, werk, geld, vrijetijdsbesteding..... en ook geloofsgroei, getuige-zijn en gemeente-zijn. Hoe ...
€ 19,50
verder
Sprankelend
Esther Visser-den Hertog red. -
Bijbels dagboek voor vrouwen. In een jaar wordt een groot deel van de ...
€ 19,99
verder
Meer van deze auteur...