0
Als de amandelboom bloeit

Als de amandelboom bloeit

In de dichterlijke opsomming van de kenmerken van de ouderdom noemt de wijze Prediker ook het bloeien van de amandelboom, De kanttekenaren schrijven daarbij:'Als de grauwe, grijze haren daar zijn.' In de Bijbel wordt de grijsheid echter ook een sierlijke kroon genoemd (Spreuken 16). Verder belooft de Heere Zijn kinderen dat zij in de grijze ouderdom nog vruchten zullen dragen (Psalm 92).
Dit dagboek richt zich specifiek op de oudere mens. Het is eenvoudig geschreven en volgt duidelijk het kerkelijk jaar. Daardoor is het ook geschikt voor ouderen die dementeren. Aan elk dagboekstukje zijn een kennisvraag en een praat/denkvraag toegevoegd, zodat het ook prima te gebruiken is in een woongroep voor ouderen.

De auteur van dit dagboek heeft de CGO-opleiding pastoraal werk, uitgaande van de Gereformeerde Gemeenten, gevolgd en houdt regelmatig Bijbelstudie met een groepje dementerende ouderen.
€ 14,50

Als de amandelboom bloeit

EAN-code:
9789463350129

Aantal pagina's:
370

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Elke dag een Bijbelvers - grijs
€ 14,95
verder
Bijna-elke-dagboek voor echtparen
Jan en Hettie Boer -
Dit Bijna-elke-dagboek voor echtparen wil getrouwde mensen helpen en stimuleren om als stel sámen uit de bijbel te gaan lezen, daarover ...
€ 14,99
verder
Woestijnregen
Elise Brouwer
€ 11,99
verder
Hebt elkander hartelijk lief
ds.J.Belder red. -
Bijbels dagboek voor gehuwden
Dit dagboek is allereerst bedoeld voor mannen en vrouwen van wie de trouwdag nog niet ver achter hen ligt. Opzet, ...
€ 22,50
verder
Leven uit genade
Max Lucado - Bijbels dagboek. Laat je iedere dag opnieuw inspireren door de overdenkingen van Max Lucado. De Bijbelteksten zijn ontleend aan de Nieuwe Bijbelvertaling.
€ 15,95
verder
Meer van deze auteur...