Momenteel werken wij aan onze website. Mocht u hiervan problemen ondervinden bij het bestellen, neem dan contact met ons op via info@hertog.nl of 030-6373434. Excuses voor het ongemak!

0
De Christenreis en de Christinnereis

De Christenreis en de Christinnereis

Op welke weg lopen we?
John Bunyan tekent in zijn boek De Christenreis naar de eeuwigheid en in het vervolg de Christinnereis naar de eeuwigheid een familie op reis. Christen, Christinne en hun kinderen komen na een moeilijke en soms gevaarlijke reis aan in de hemel. Ze zijn behouden door Gods genade in de Heere Jezus Christus.

De beide boeken zijn een wereldberoemd voorbeeld van een allegorie. Achter het verhaal zit een diepere betekenis verborgen. De bijbelteksten geven de sleutel tot het begrijpen van deze werkelijkheid. Wil het goed gaan in ons leven, dan moeten wij allemaal deze levensreis maken. Een weg terug is er niet. De vraag is waar onze reis heengaat. Vraagt u zich dat wel eens af? De Heere is machtig om u ook op deze weg te brengen. Als Hij een zondige ketellapper John Bunyan vanuit Zijn Woord en Geest kon bekeren, dan kan het nog voor iedereen!

Ook Noach maakte in de ark een reis. Noach, zijn familie en de dieren zijn behouden. Daarmee wijst Noach naar de grote Vertrooster de Heere Jezus Christus Die voor Zijn kinderen de Ark der Behoudenis is. Zijn wij al behouden als God de wereld, de Stad des Verderfs gaat straffen?

Een unieke uitgave naar het Engels origineel: The Pilgrims Progress. Daar zijn beide boeken bij elkaar uitgegeven. In het Nederlands werden beide boeken meestal apart uitgegeven. Nu weer bij elkaar. Lees en herlees!
€ 17,50

De Christenreis en de Christinnereis

EAN-code:
9789491570025

Aantal pagina's:
303

Bindwijze:
GEBONDEN

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
De drie stukken in theologie van Luther en Calvijn
prof. dr. A. de Reuver -
De enige zoon van een arme weduwe raakt in een crimineel netwerk ...
€ 9,95
verder
Gedienstige geesten
Dr. W. van Vlastuin -
Bijbels onderwijs over engelen
Engelen - we lezen van hen in de Bijbel. Maar wat weten we eigenlijk van de engelen? In ...
€ 6,95
verder
De Wittenbergse nachtegaal
Ed Kooijmans -
De wereld van Luthers liederen
Aus tiefer Not ...
€ 24,90
verder
Meer van deze auteur...
Een waar gebed - deel 6
John Bunyan - Omdat Bunyan weigert de verplichte formuliergebeden van de Engelse staatskerk te gebruiken wordt hij opgesloten in de gevangenis in Bedford. In zijn cel ...
€ 11,95
verder
De Heilige Oorlog (2e hands)
John Bunyan - Naverteld door M.J. Ruissen.

Deze vermeerderde en gewijzigde druk geeft een uitgebreider verslag van dit meesterwerk van Bunyan, dan de reeds eerder uitgegeven bewerking ...
€ 10,-
verder