0
De Christenreis en de Christinnereis

De Christenreis en de Christinnereis

Op welke weg lopen we?
John Bunyan tekent in zijn boek De Christenreis naar de eeuwigheid en in het vervolg de Christinnereis naar de eeuwigheid een familie op reis. Christen, Christinne en hun kinderen komen na een moeilijke en soms gevaarlijke reis aan in de hemel. Ze zijn behouden door Gods genade in de Heere Jezus Christus.

De beide boeken zijn een wereldberoemd voorbeeld van een allegorie. Achter het verhaal zit een diepere betekenis verborgen. De bijbelteksten geven de sleutel tot het begrijpen van deze werkelijkheid. Wil het goed gaan in ons leven, dan moeten wij allemaal deze levensreis maken. Een weg terug is er niet. De vraag is waar onze reis heengaat. Vraagt u zich dat wel eens af? De Heere is machtig om u ook op deze weg te brengen. Als Hij een zondige ketellapper John Bunyan vanuit Zijn Woord en Geest kon bekeren, dan kan het nog voor iedereen!

Ook Noach maakte in de ark een reis. Noach, zijn familie en de dieren zijn behouden. Daarmee wijst Noach naar de grote Vertrooster de Heere Jezus Christus Die voor Zijn kinderen de Ark der Behoudenis is. Zijn wij al behouden als God de wereld, de Stad des Verderfs gaat straffen?

Een unieke uitgave naar het Engels origineel: The Pilgrims Progress. Daar zijn beide boeken bij elkaar uitgegeven. In het Nederlands werden beide boeken meestal apart uitgegeven. Nu weer bij elkaar. Lees en herlees!
€ 17,50

De Christenreis en de Christinnereis

EAN-code:
9789491570025

Aantal pagina's:
303

Bindwijze:
GEBONDEN

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Vanavond komen ze
Ds. G.J. van Aalst -
Gedachten over huisbezoek
Zowel ambtsdragers als gemeenteleden zien er vaak tegenop. Hoe moet het huisbezoek verlopen? Welke vragen moeten en mogen aan ...
€ 6,95
verder
Maak mij levend naar Uw Woord - deel 3
Ds. A.P.A. du Cloux -
Twaalftal leerredenen
Negen vrije stoffen, waarvan ...
€ 22,50
verder
Bedreigd maar veilig
€ 2,25
verder
Meer van deze auteur...
Uit genade zalig (2e hands)
John Bunyan - Licht op de kandelaar.
€ 5,-
verder
De Christenreis
John Bunyan -
Een vernieuwde uitgave van de Christenreis met prachtige zwart-wit- en kleurenillustraties van Adri Burghout. In ...
€ 9,50
verder