0
Vurig

Vurig

Als je de film War Room gezien hebt, en de boodschap hiervan graag wilt toepassen, moet je dit boek echt lezen. Je wordt geholpen om een plan te maken om je leven aan gebed toe te wijden, voor jezelf en voor degenen om je heen. Wanneer je bij het einde van het boek bent gekomen, zul je je in staat voelen om de moeilijke dingen in het leven op je knieƫn te tegemoet te gaan.De vijand is eropuit is om je leven te ontwrichten en je geloof in God te ondermijnen. Gebed is een krachtig wapen om zijn aanvallen te kunnen pareren.

Dit boek geeft je een strijdplan voor serieus, specifiek en strategisch gebed. Priscilla, die zelf een hoofdrol speelde in de film War Room, behandelt de 10 meest voorkomende strategieƫn van de duivel, onder meer je identiteit, je familie, je verleden en je relaties. Ze laat zien hoe je kunt bidden om jezelf hiertegen te beschermen.
€ 17,50

Vurig

EAN-code:
9789491844829

Uitgeverij:
Sestra

Aantal pagina's:
201

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Hoe een herder Psalm 23 ziet
Phillip Keller - Dit boek is tot stand gekomen tegen een tamelijk unieke achtergrond, die de auteur mogelijk een dieper inzicht heeft verschaft in wat David ...
€ 12,95
verder
Het Genesis dieet
Dr. Gordon S.Tessler -
Bijbelse gedachten over voeding
Bestaat er een perfect dieet? Wat kunt u het beste eten?  Wie van de vele voedingsdeskundigen heeft er gelijk? ...
€ 13,95
verder
Wie ben je?
Jantina Boelaars e.a. -
Ontdek je eigenwaarde in Christus
In ...
€ 13,90
verder
Meer van deze auteur...
Toegewijd
Priscilla Shirer
€ 17,95
verder
De wapenrusting van God
Priscilla Shirer
€ 22,50
verder