0


Recht uit het hart

Recht uit het hart

Jarenlang hebben ze rondgezworven om ervoor te zorgen dat het recht zegevierde, maar dan dient er zich een missie aan die hun hart misschien wel voorgoed naar huis leidt.

Wanner Mark Wallace en Jonah Brooks, leden van de legendarische Hanger's Horsemen, in Llano Country, Texas, arriveren om een ruin af te leveren bij een koper, gebeurt er iets onverwachts: hun hulp is nodig bij het ter wereld brengen van een baby. Opgezadeld met de zorg voor dit pasgeboren leven, reizen de mannen af naar het nabijgelegen vondelingenhuis. Daar komt Mark oog in oog te staan met de vrouw met wie hij tien jaar geleden bijna was getrouwd.

Sinds Katherine Palmer het huwelijksaanzoek van de enige jongen van wie ze ooit heeft gehouden afwees, wijdt ze zich - samen met Eliza Southerland - met hart en ziek aan de zorg voor in de steek gelaten kinderen. Eliza, zelf een buitenechtelijk kind en van gemengde afkomst, weet als geen ander hoe het is als je in de maatschappij niet meetelt. De zwijgzame Jonah die plotseling bij haar op de stoep staat, intrigeert haar. Hij is moedig en vriendelijk, maar hij draagt ook geheimen met zich mee.

Als de twee Horsemen een gerucht opvangen over vermiste kinderen, besluiten ze op onderzoek uit te gaan. Als Katherine en Eliza vast van plan blijken hun steentje bij te dragen aan het onthullen van de waarheid, gaan liefde en gevaar al snel hand in hand... Verschijnt januari 2022.

€ 22,95

Recht uit het hart

EAN-code:
9789492234865

Aantal pagina's:
400

Bindwijze:
Paperback

Levertijd:
05 - Nog niet verschenen - Volgt   
Anderen bekeken ook:
Meer dan goud
Stepanie Landsem -
Meer dan goud van Stephanie Landsem is een prachtige hervertelling van de bijbelse gelijkenis over de verloren zoon. Minerva Sinclaire vertrekt naar Hollywood ...
€ 21,99
verder
Schaduwen in de witte stad
Jocelyn Green -
Ze heeft een stervende vader beloofd om zijn dochter te beschermen. Ze mag nu niet falen.

Wat Sylvie Townsend het allerliefste wil, is wat ...
€ 22,95
verder
Een thuis in Afrika - deel 3
Irma Joubert -
'Een thuis in Afrika' van Irma Joubert is een historische roman en het laatste deel in de trilogie ‘Onderweg naar Afrika’, na 'Hildegard' ...
€ 24,99
verder
Meer van deze auteur...
Uit het hart gegeven - novelle 2
Karen Witemeyer - Weduwe Ruth Albright gebruikt haar enige waardevolle erfstuk, een broche die al
jaren in de familie is, als onderpand voor een lening van de ...
€ 8,95
verder
More Than Meets the Eye
Karen Witemeyer -
Many consider Evangeline Hamilton cursed. Orphaned at a young age and
possessing a pair of mismatched eyes--one bright blue, the other dark
brown--Evangeline has ...
€ 11,90
verder