0


€ 19,99
€ 14,99
Geheime dienst

Geheime dienst

In veel landen is het gevaarlijk om christen te zijn en moeten ze in het geheim samenkomen. De overheid ziet ze als een grote bedreiging en heeft de geheime dienst ingeschakeld. Terwijl de agenten van de geheime dienst huiszoekingen uitvoeren, patrouilleren en de grens bewaken, proberen de christenen bijbels te smokkelen en doen ze hun best het evangelie te verspreiden. Lukt dat? Het gebeurt allemaal tijdens Geheime dienst.

Deze variant op het wereldwijd zeer populaire groepsspel 'Weerwolven' is helemaal opgezet in de thematiek van vervolgde christenen. Daarmee is het een zeer uitdagend spel met een serieuze verhaallijn die tot nadenken stemt. Geschikt voor grote groepen van 10 tot 20 spelers.

Nu met een wereldwijde noviteit en innovatie: de speloptie voor 2-9 spelers in de vorm van een kaartspel! Inclusief een laagdrempelige gespreksstarter van 'Open Doors' over vervolging.
€ 14,99

Geheime dienst

EAN-code:
9789492925237

Bindwijze:
Artikel

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Koehandel - bordspel
Bordspel - Hier vind je alles wat het onstuimige boerenhart begeert: dieren, veilingen en wat al niet meer! Haal je medespelers bij de koehandel flink het ...
€ 34,99
verder
Halli Galli
- Aan een grote vruchtensalade met bananen, aardbeien, limoenen en pruimen worden door de spelers alsmaar vruchten toegevoegd.
Maar let goed op: als er precies 5 ...
€ 16,99
verder
Damspel in kistje
- Houten damstenen gemaakt van beukenhout. Er zitten 40 damstenen in de set en ze
zijn zwart/naturel van kleur. De damstenen hebben een diameter van 32 ...
€ 5,99
verder
Catan basisspel
- Ontdek een nieuwe wereld!
Zijn jullie nieuw op het eiland CATAN en gaan jullie als echte kolonisten aan de slag?
Het vruchtbare land levert veel grondstoffen ...
€ 48,99
verder
Catan: uitbreiding steden en ridders
- Pittige uitbreiding op De Kolonisten van Catan, waarin de spelers ridders inzetten om het eiland tegen binnenvallende barbaren te beschermen en hun steden tot ...
€ 43,99
verder