0
Ondersteboven van jou - deel 2 midprice

Ondersteboven van jou - deel 2 midprice

Zij wil niets liever dan hem en hun hele verleden samen vergeten. Hij is vastbesloten om haar voor zich terug te winnen. Raken ze weer ondersteboven van elkaar? Willow Bradford geniet van de vredigheid in haar geboorteplaats Merryweather nu ze een paar maanden vrij heeft genomen van haar hectische baan als bekend model om tot rust te komen en het pension van haar ouders te runnen. Maar aan die rust en vredigheid komt abrupt een einde wanneer ze onverwacht oog in oog staat met haar ex-vriend, Corbin Stewart. Voormalig quarterback Corbin is sterk, charmant en gewend te krijgen wat hij wil, behalve als het om Willow gaat. Na hun breuk is hij nooit in staat geweest om haar uit zijn hoofd te zetten en wanneer hun paden elkaar onverwacht kruisen, merkt hij dat hij nog steeds veel voor haar voelt. Dat leidt ertoe dat hij zich voorneemt om haar zover te krijgen dat ze hem een tweede kans geeft. Maar Willow maakt hem heel duidelijk dat ze geen toekomst ziet voor hen samen. Dan brengt een familiemysterie hen echter weer bij elkaar en komen ze er niet onderuit om samen naar de antwoorden op de vele vragen te zoeken. Het duurt niet lang of oude gevoelens komen boven, maar zijn die sterk genoeg om het hartzeer uit het verleden en de hindernissen in het heden te overwinnen?

Ondersteboven van jou is het tweede deel van de romantische serie 'De zusjes Bradford' die de liefdesverhalen van drie zussen in een klein, gezellig plaatsje in Pacific Northwest volgt.
Nu uitgevoerd in midprice-editie!

€ 12,50

Ondersteboven van jou - deel 2 midprice

EAN-code:
9789493208094

Aantal pagina's:
408

Bindwijze:
Paperback

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Kring van spionnen - deel 3
Roseanne M.White - Aan één blik had ze genoeg. Eén blik was alles wat ze nodig had.
1865 - Mariëtta Hughes had nooit een spion willen zijn, ...
€ 22,50
verder
Een blijvende indruk - deel 1
Tamera Alexander -
Claire Laurents diepste verlangen is om iets te schilderen dat haar
bekendheid en waardering zal opleveren. Maar haar vader staat erop dat ze ...
€ 21,00
verder
Een sluier van parels
MaryLu Tyndall -
In 1811 is Charleston, West Virginia, een stad vol immigranten.
Een van hen is Adalia, een weggelopen slavin. Haar huid is zo licht ...
€ 23,99
verder
Meer van deze auteur...
Zonder twijfel de jouwe - deel 1
Becky Wade -
€ 20,99
verder
Blijf bij mij - deel 1
Becky Wade -
Als Genevieve Woodward een mysterieuze, anonieme brief ontvangt die te maken heeft met het verleden van haar ouders, keert ze terug naar ...
€ 21,99
verder