Winkelwagen: 0


Selamat Makan

Selamat Makan

800 recepten uit de kombuis van de Koninklijke Marine.

Na de soevereiniteitsoverdracht van Indonesië keerden tienduizenden militairen terug naar Nederland. Zij hadden tijdens hun diensttijd in Indonesië heel wat lekkere gerechten leren kennen. Bij de terugkerende militairen waren uiteraard ook Indonesisch-Nederlandse personeelsleden van de Koninklijke Marine (KM), die de 'blauwe jongens' genoemd. Tegenwoordig wordt deze term nog steeds gebruikt. Bij de Koninklijke Marine wordt al sinds tientallen jaren op woensdag de befaamde Indonesische rijsttafel gereserveerd, die dan ook niet voor niets de ‘blauwe hap´ wordt genoemd.

Selamat Makan is een unieke verzameling van ruim 800 kenmerkende 'blauwe hap' recepten, stuk voor stuk gekend en geroemd door de liefhebbers van de Indonesische keuken. Een schitterend en compleet basisboek, met bovendien uitgebreide ingrediëntenlijst, tips en wenken en een volledige woorden- en uitdrukkingenlijst. Het meest uitgebreide boek over de Indonesische keuken dat ooit verscheen! Voortreffelijk en onmisbaar voor iedere liefhebber van de Oosterse keuken.

Wouter Rademakers (1944) diende decennialang bij de Koninklijke Marine. Hij heeft een grote voorliefde voor de Indonesische keuken en Selamat Makan is het resultaat van 35 jaar verzamelen en uitproberen van recepten.
29,95

Selamat Makan

EAN-code:
9789493358485

Aantal pagina's:
302

Bindwijze:
Gebonden

Levertijd:
08 - In herdruk



In winkelwagen
Anderen bekeken ook:
Borrelhapjes & voorgerechten
Carla Bardi - 100 verleidelijke recepten voor borrelhapjes en voorgerechten: van romige dips en salsa's tot knapperige pizza's en pasteitjes, van verrassend vingereten tot hartige snacks. ...
5,99
In winkelwagen
Food journaling
Kris Bossenbroek -
7,50
In winkelwagen
Eenpansgerechten
Parragon - Meer dan 100 onmisbare recepten!
3,99
In winkelwagen
Het koekemannetje en andere recepten
-
15,-
In winkelwagen
Cupcakes bakken en versieren
Lovefood -
3,99
In winkelwagen