0
Waarvoor leef ik?

Waarvoor leef ik?

Waarvoor leef ik? Dat is een vraag die veel mensen herkennen. Een vraag die klinkt als het tegenzit in je leven. Je kampt met ziekte of met tegenslag in je relatie, studie of werk. Of het gaat je voor de wind. Dan kan evenzeer de vraag naar de zin van het leven je bezighouden. In de Bijbel zien we hoe mensen als de profeet Elia en de dichter Asaf ermee hebben geworsteld.

De Heere Jezus weet als geen ander hoe we met deze vraag kunnen lopen. Hij weet dat deze vraag zelfs een 'verzoeking' voor ons kan zijn. Zelf werd Hij in alle dingen verzocht, om hen die verzocht worden te hulp te komen.

Wat is de zin van mijn leven? En hoe zal ik kunnen leven tot Gods eer en het heil van mijn naaste? In dit boek luistert de auteur naar antwoorden van mensen buiten en binnen de kerk, maar vooral het antwoord van de Bijbel.

Johan Krijgsman is sinds 2001 evangelist van Bijbelcentrum Bij Simon de Looier, een evangelisatiepost van de Gereformeerde Gemeenten.

Klik hier om het eerste hoofdstuk van dit boek te lezen.
€ 10,90

Waarvoor leef ik?

EAN-code:
9789033128172

Uitgeverij:
Den Hertog

Aantal pagina's:
96

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Waarom zou ik bidden?
Laurens Snoek -
Voor mijn gevoel heeft bidden geen zin. Ik heb niet het idee dat er iemand luistert en antwoord geeft. Waarom zou ik dan ...
€ 10,50
verder
Als je de Bijbel leest
drs.I.A. Kole e.a. -
Aan de orde komen o.a.: Waarom zou ik de Bijbel lezen?, de diverse vertalingen van de Bijbel, de opbouw van de ...
€ 10,50
verder
Brug naar Genesis - deel 1
ds. A.T. Vergunst -
In dit boek wordt er een brug gelegd tussen het eerste deel van het ...
€ 10,95
verder
De Bijbel open
ds. P. van Ruitenburg - De Bijbel is met geen ander boek te vergelijken. Het is Gods eigen Woord. Wie het leest, hoort Gods stem over ...
€ 10,50
verder
Heeft het leven nog zin?
Ds. J. Joppe -
Verder leven na verlies
Het verlies van ...
€ 9,95
verder