0
Waarvoor leef ik?

Waarvoor leef ik?

Waarvoor leef ik? Dat is een vraag die veel mensen herkennen. Een vraag die klinkt als het tegenzit in je leven. Je kampt met ziekte of met tegenslag in je relatie, studie of werk. Of het gaat je voor de wind. Dan kan evenzeer de vraag naar de zin van het leven je bezighouden. In de Bijbel zien we hoe mensen als de profeet Elia en de dichter Asaf ermee hebben geworsteld.

De Heere Jezus weet als geen ander hoe we met deze vraag kunnen lopen. Hij weet dat deze vraag zelfs een 'verzoeking' voor ons kan zijn. Zelf werd Hij in alle dingen verzocht, om hen die verzocht worden te hulp te komen.

Wat is de zin van mijn leven? En hoe zal ik kunnen leven tot Gods eer en het heil van mijn naaste? In dit boek luistert de auteur naar antwoorden van mensen buiten en binnen de kerk, maar vooral het antwoord van de Bijbel.

Johan Krijgsman is sinds 2001 evangelist van Bijbelcentrum Bij Simon de Looier, een evangelisatiepost van de Gereformeerde Gemeenten.

Klik hier om het eerste hoofdstuk van dit boek te lezen.
€ 10,90

Waarvoor leef ik?

EAN-code:
9789033128172

Uitgeverij:
Den Hertog

Aantal pagina's:
96

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Mijn vrede geef ik u - deel 5
J. Kriekaard - Dit deeltje van de serie 'Zie, jouw Koning komt' is de laatste in een serie van vijf. Deze serie gaat over de Heilsfeiten.
In ...
€ 9,10
verder
Tot belijden geroepen
Ds. C. Harinck - Speciaal voor jongeren die belijdenis van het geloof willen afleggen of alafgelegd hebben, schreef ds. Harinck dit boek. De auteur beschrijft de ...
€ 14,50
verder
Jong zijn in twee werelden
Ds. B. Labee -
Leven als Daniël en zijn vrienden
Een ...
€ 13,50
verder
Je Bijbel ontdekken - leidraad voor een tienerjongen
Jim George -
Ontdek het grootste avonturenboek aller tijden!
De Bijbel ...
€ 9,95
verder
Jozef - dienen in Gods opdracht - deel 2
Ds. J. Westerink - Jozef is, naar het Woord van de Heere, gelouterd. Hij is toegerust om de plaats in te nemen waartoe God hem geroepen ...
€ 14,50
verder
Meer van deze auteur...