0
Waarvoor leef ik?

Waarvoor leef ik?

Waarvoor leef ik? Dat is een vraag die veel mensen herkennen. Een vraag die klinkt als het tegenzit in je leven. Je kampt met ziekte of met tegenslag in je relatie, studie of werk. Of het gaat je voor de wind. Dan kan evenzeer de vraag naar de zin van het leven je bezighouden. In de Bijbel zien we hoe mensen als de profeet Elia en de dichter Asaf ermee hebben geworsteld.

De Heere Jezus weet als geen ander hoe we met deze vraag kunnen lopen. Hij weet dat deze vraag zelfs een 'verzoeking' voor ons kan zijn. Zelf werd Hij in alle dingen verzocht, om hen die verzocht worden te hulp te komen.

Wat is de zin van mijn leven? En hoe zal ik kunnen leven tot Gods eer en het heil van mijn naaste? In dit boek luistert de auteur naar antwoorden van mensen buiten en binnen de kerk, maar vooral het antwoord van de Bijbel.

Johan Krijgsman is sinds 2001 evangelist van Bijbelcentrum Bij Simon de Looier, een evangelisatiepost van de Gereformeerde Gemeenten.

Klik hier om het eerste hoofdstuk van dit boek te lezen.
€ 10,90

Waarvoor leef ik?

EAN-code:
9789033128172

Uitgeverij:
Den Hertog

Aantal pagina's:
96

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Inzoomen op Kort Begrip - deel 2
Ds. H. Zweistra -
Veel kerkelijke jongeren weten via catechisatie af van het bestaan van Kort Begrip, een ...
€ 15,90
verder
In Uw spoor
Ds. A.T. Huijser -
De Tien Geboden uitgelegd aan jongeren
De ...
€ 15,90
verder
Bij de Bron
Inge van Hell-van Dijke (red.) - In Psalm 36 vers 3 staat: 'Bij U, HEER', is de levensbron.'Bij een bron kun je denken aan fris water ...
€ 13,50
verder
Waarom ben jij gedoopt?
Ds.H.van den Belt - De doop is als teken van het verbond geen garantie voor de eeuwige zaligheid, maar wel een zegel van Gods trouw en ...
€ 12,50
verder
Schuld en vergeving - deel 7
Drs. P. Eikelboom -
Een helder boek over een veel besproken onderwerp
...
€ 9,95
verder
Meer van deze auteur...