0
Vuurvechter - deel 3

Vuurvechter - deel 3

Sander van den Burgh wordt aangenomen bij de Apeldoornse brandweerploeg. Er zijn veel meldingen, want er is een brandstichter actief.

Samen met zijn collega's trekt hij er op uit om het vuur te bestrijden, maar tegelijk wil hij de brandstichter stoppen. Dat wordt wel erg lastig als hij zelf verdacht wordt.

Wanneer er in een loods op het industriegebied een grote brand uitbreekt, moet Sander met zijn collega Gerrik naar binnen om iemand uit het brandende pand te redden. Dan stort er een muur in en zit Gerrik als een rat in de val. Sander komt voor een moeilijke keuze te staan. Moet hij Gerrik achterlaten en alleen teruggaan?
€ 10,90

Vuurvechter - deel 3

EAN-code:
9789033129933

Uitgeverij:
Den Hertog

Aantal pagina's:
132

Bindwijze:
GEBONDEN

AVI:
M6

AGE:
9-12

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Dieven op vakantie
Hans Mijnders - De tweeling Olivia en Benjamin is op vakantie in Friesland. Dan horen ze dat er in de buurt overal diefstallen worden gepleegd.
Benjamin ...
€ 9,90
verder
IJskoud gevaar
Bettina Kettschau - De poolnacht is gevallen over de ijskoude sneeuwvlakten van Groenland. Midden in die ijzige vlakten ligt heel eenzaam een verlaten onderzoeksstation. In die ...
€ 8,95
verder
De boekenberg
Rocio Bonilla - Lucas wist het zeker. Hij was geboren om te vliegen. Hij keek naar de vliegtuigen in de lucht, probeerde allerlei soorten vleugels te ...
€ 15,95
verder
Meer van deze auteur...
De verdwenen professor - deel 3
Herman Wilbrink -
Aan boord van de Cascade is genoeg te beleven voor Erik. Er gaan verhalen rond ...
€ 9,50
verder
Jacht op de pyromaan
Herman Wilbrink -
Erik mag weer met zijn oom en tante meevaren aan boord van de Cascade. Als ...
€ 5,-
verder