0
De Christinnereis

De Christinnereis

Verteld en uitgelegd voor kinderen
Als je de Christenreis van John Bunyan gelezen hebt, wil je vaak ook de Christinnereis lezen. Christinne wilde eerst niet op reis. Zij had geen zin en liet haar man alleen gaan. Maar nu begrijpt ze hoe vreselijk dat was. Wat een verdriet krijgt zij over haar zonden. Op een dag krijgt ook zij een uitnodiging. Samen met haar vier jongens maakt ze zich klaar voor de reis. Ook een meisje, Barmhartig heet ze, gaat mee. Samen maken ze de reis die Christen ook gemaakt heeft. Ze lopen op dezelfde weg als hij en toch gaan er dingen anders.
Er gebeurt van alles tijdens hun reis. Ze komen op gevaarlijke plaatsen waar reuzen of andere vijanden zijn. Maar gelukkig zijn er ook liefelijke plaatsen en krijgen ze echte vrienden. Steeds zien we dat de Heere voor hen zorgt, vanaf het begin tot het einde toe. In dit boek wordt deze reis van Christinne helemaal naverteld voor kinderen. Na elk hoofdstuk is er een uitleg en zijn er een paar vragen. Ook staat er boven elk hoofdstuk een Bijbeltekst en is er een psalm bijgezocht. Jonge kinderen kunnen al veel begrijpen en oudere kinderen vinden het vaak ook fijn om deze reis op een begrijpelijk manier na te gaan. Zo kan dit boek gebruikt worden in het hele gezin. Het is goed om deze reis te volgen. Let maar eens op hoe het begin is van de reis, wat er onderweg gebeurt en hoe de reis eindigt.
€ 12,50

De Christinnereis

EAN-code:
9789081862042

Aantal pagina's:
413

Bindwijze:
GEBONDEN

AGE:
9-12

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
John en de boze buurvrouw - deel 26
C. van Rijswijk -
John Kershaw wil niet naar de kerk.
...
€ 6,25
verder
De Heere is goed en recht
Mieke van den Dikkenberg - Rosanne is nog maar vijf jaar.
Dan wordt ze ernstig ziek.
Ze is vaak verdrietig.
Als je vraagt: Waarom?
Dan zegt ze: Om mijn ...
€ 9,90
verder
Jij moet helpen, Johan - deel 2
C. van Rijswijk - Serie Op weg naar het Vaderhuis. In deze serie worden verschillende personen uit de kerkgeschiedenis beschreven. Johannes Calvijn. Vanaf ± 7 jaar.
€ 6,25
verder
Meer van deze auteur...
De Heilige Oorlog verteld en uitgelegd
A.C.H. van Vuuren - In dit boek wordt de volledige tekst van de Heilige Oorlog van John Bunyan op eenvoudige wijze verteld en uitgelegd voor jongeren ...
€ 20,-
verder
Annemarie - Zij heeft haar wens verkregen
A.C.H. van Vuuren - Annemarie, een gewoon meisje van 15 jaar, hoopt examen te doen voor het voortgezet onderwijs. Het loopt echter heel anders dan zij ...
€ 12,50
verder