0
De Christinnereis

De Christinnereis

Verteld en uitgelegd voor kinderen
Als je de Christenreis van John Bunyan gelezen hebt, wil je vaak ook de Christinnereis lezen. Christinne wilde eerst niet op reis. Zij had geen zin en liet haar man alleen gaan. Maar nu begrijpt ze hoe vreselijk dat was. Wat een verdriet krijgt zij over haar zonden. Op een dag krijgt ook zij een uitnodiging. Samen met haar vier jongens maakt ze zich klaar voor de reis. Ook een meisje, Barmhartig heet ze, gaat mee. Samen maken ze de reis die Christen ook gemaakt heeft. Ze lopen op dezelfde weg als hij en toch gaan er dingen anders.
Er gebeurt van alles tijdens hun reis. Ze komen op gevaarlijke plaatsen waar reuzen of andere vijanden zijn. Maar gelukkig zijn er ook liefelijke plaatsen en krijgen ze echte vrienden. Steeds zien we dat de Heere voor hen zorgt, vanaf het begin tot het einde toe. In dit boek wordt deze reis van Christinne helemaal naverteld voor kinderen. Na elk hoofdstuk is er een uitleg en zijn er een paar vragen. Ook staat er boven elk hoofdstuk een Bijbeltekst en is er een psalm bijgezocht. Jonge kinderen kunnen al veel begrijpen en oudere kinderen vinden het vaak ook fijn om deze reis op een begrijpelijk manier na te gaan. Zo kan dit boek gebruikt worden in het hele gezin. Het is goed om deze reis te volgen. Let maar eens op hoe het begin is van de reis, wat er onderweg gebeurt en hoe de reis eindigt.
€ 12,50

De Christinnereis

EAN-code:
9789081862042

Aantal pagina's:
413

Bindwijze:
GEBONDEN

AGE:
9-12

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Frans, de zoon van een dappere hugenoot - deel 24
C. van Rijswijk -
Op weg naar het Vaderhuis - deel 24
...
€ 6,25
verder
Verboden letters op de muur - deel 7
Jan van Reenen -
Reaz woont in Pakistan. Samen met zijn broer Ajoeb maakt hij iedere dag voetballen, ...
€ 9,95
verder
De eerste hervormers - deel 3
A. Vogelaar-van Amersfoort -
Serie 'Vertellingen bij de kerkgeschiedenis' - deel 3
In het derde deel van deze serie komenverhalen voor over de Waldenzen, John Wycliffe en ...
€ 13,50
verder
Meer van deze auteur...
Annemarie - Zij heeft haar wens verkregen
A.C.H. van Vuuren - Annemarie, een gewoon meisje van 15 jaar, hoopt examen te doen voor het voortgezet onderwijs. Het loopt echter heel anders dan zij ...
€ 12,50
verder