0
Ik wist niet hoe moeilijk dit was!

Ik wist niet hoe moeilijk dit was!

Rouwen is niet alleen tranen laten vloeien en wegvegen. Het rouwproces is eigenlijk een herordering van het leven waarin grote en onherstelbare verliezen zijn gekomen.

Rouw raakt jong en oud. De een sterft door kanker. De ander wordt plotseling uit dit leven weggenomen. Naast het ingrijpende verlies van dierbaren door de dood, kunnen we echter ook rouwen om het verliezen van gezondheid of een baan, om (seksuele) mishandeling, om een verhuizing, om een echtscheiding of de echtscheiding van onze ouders.

In dit boekje√°wil ds. Vergunst vanuit persoonlijke ervaringen√°delen wat rouw met een mens doet. Bewust koos hij voor de titel: Ik wist niet hoe moeilijk dit was!

Ds. A.T. Vergunst is predikant van de gereformeerde gemeente te Waupun (VS). Eerder diende hij de gemeenten te Carterton (Nieuw-Zeeland) en de gemeente te Kalamazoo (VS).
€ 10,95

Ik wist niet hoe moeilijk dit was!

EAN-code:
9789402904840

Aantal pagina's:
128

Bindwijze:
GEBONDEN

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Meegaan tot het einde
Marinus van den Berg - In Meegaan tot het einde biedt Marinus van den Berg inzicht in de laatste, maar zeer kostbare tijd van een stervende. ...
€ 14,99
verder
Troostpleister
Joke Verweerd
€ 12,99
verder
Voorbereiding voor de laatste reis
P. Vermaat -
Wanneer we dit leven verlaten, is het belangrijk dat we dit niet onvoorbereid doen. Een ...
€ 6,95
verder
Meer van deze auteur...
Brug naar Genesis - deel 2
Ds. A.T. Vergunst - In Brug naar Genesis deel 2 wordt een brug gelegd tussen het tweede deel van het Bijbelboek Genesis en jongeren. Door op ...
€ 10,95
verder
Brug naar Esther
Ds. A.T. Vergunst -
In Brug naar Esther  wordt er een brug gelegd tussen het bijbelboek Esther en ...
€ 10,95
verder