0
Ik wist niet hoe moeilijk dit was!

Ik wist niet hoe moeilijk dit was!

Rouwen is niet alleen tranen laten vloeien en wegvegen. Het rouwproces is eigenlijk een herordering van het leven waarin grote en onherstelbare verliezen zijn gekomen.

Rouw raakt jong en oud. De een sterft door kanker. De ander wordt plotseling uit dit leven weggenomen. Naast het ingrijpende verlies van dierbaren door de dood, kunnen we echter ook rouwen om het verliezen van gezondheid of een baan, om (seksuele) mishandeling, om een verhuizing, om een echtscheiding of de echtscheiding van onze ouders.

In dit boekje√°wil ds. Vergunst vanuit persoonlijke ervaringen√°delen wat rouw met een mens doet. Bewust koos hij voor de titel: Ik wist niet hoe moeilijk dit was!

Ds. A.T. Vergunst is predikant van de gereformeerde gemeente te Waupun (VS). Eerder diende hij de gemeenten te Carterton (Nieuw-Zeeland) en de gemeente te Kalamazoo (VS).
€ 10,95

Ik wist niet hoe moeilijk dit was!

EAN-code:
9789402904840

Aantal pagina's:
128

Bindwijze:
GEBONDEN

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Als ik beroofd ben...
W. Visser -
Rouwverwerking... een onmogelijke mogelijkheid
Dit boek kan gebruikt worden als handleiding bij rouwverwerking. Persoonlijke en ambtelijke ervaringen worden op herkenbare en pastorale wijze doorgegeven ...
€ 10,-
verder
Verder met gemis
Jean Watson -
Cadeauboekje Verder met gemis biedt herkenning, erkenning, troost en houvast in tijden van rouw. Met ...
€ 6,95
verder
Aan de grenzen van het leven
Evert van de Veen - Met 'Aan de grenzen van het leven' schreef Evert van der Veen een prachtig spiritueel boek over 'afscheid nemen'.
In het leven ...
€ 34,50
verder
Meer van deze auteur...
Brug naar Genesis 4
Ds. A.T. Vergunst
€ 12,95
verder
Bridge to Mark
Ds. A.T. Vergunst - "In Bridge to Mark, the gospel is connected to you. By very simply explaining what it says, I have tried to get ...
€ 10,95
verder