0
Ik wist niet hoe moeilijk dit was!

Ik wist niet hoe moeilijk dit was!

Rouwen is niet alleen tranen laten vloeien en wegvegen. Het rouwproces is eigenlijk een herordering van het leven waarin grote en onherstelbare verliezen zijn gekomen.

Rouw raakt jong en oud. De een sterft door kanker. De ander wordt plotseling uit dit leven weggenomen. Naast het ingrijpende verlies van dierbaren door de dood, kunnen we echter ook rouwen om het verliezen van gezondheid of een baan, om (seksuele) mishandeling, om een verhuizing, om een echtscheiding of de echtscheiding van onze ouders.

In dit boekje√°wil ds. Vergunst vanuit persoonlijke ervaringen√°delen wat rouw met een mens doet. Bewust koos hij voor de titel: Ik wist niet hoe moeilijk dit was!

Ds. A.T. Vergunst is predikant van de gereformeerde gemeente te Waupun (VS). Eerder diende hij de gemeenten te Carterton (Nieuw-Zeeland) en de gemeente te Kalamazoo (VS).
€ 10,95

Ik wist niet hoe moeilijk dit was!

EAN-code:
9789402904840

Aantal pagina's:
128

Bindwijze:
GEBONDEN

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Rouwen om een kind
Linda Klein e.a. - Het sterven van een kind is misschien wel het ergste wat ouders kan overkomen. Een onherstelbare leegte in het gezin. Een gemis ...
€ 15,95
verder
Troostpleister
Joke Verweerd - Joke Verweerd verloor begin 2017 haar echtgenoot na een kort ziekbed, na een lang huwelijk. In Troostpleister heeft zij woorden gevonden voor het ...
€ 12,99
verder
Met oprechte deelneming - leren leven met rouw
- Een fraai, kleurrijk geschenkboek. Vol tact en smaak geschreven en vormgegeven. Voorzien van foto's met hoge kwaliteit.
€ 6,95
verder
Meer van deze auteur...
Brug naar Esther
ds. A.T. Vergunst -
In Brug naar Esther  wordt er een brug gelegd tussen het bijbelboek Esther en ...
€ 10,95
verder
Bridge to Esther
Ds. A.T. Vergunst -
In Bridge to Esther God's message is connected to you. By very simply explaining what it says, I have tried to get ...
€ 10,95
verder