0


Weekboek

Met het 'Weekboek' wordt een nieuwe genre geintroduceerd. Het doel van deze uitgave is om pubers en jongvolwassenen minimaal een keer per week iets goeds te laten lezen. Jongeren die schakelen tussen kerk en wereld. Jongens en meisjes die niet van lezen houden. Scholieren en/ of werkenden die een druk (digitaal) leven leiden.

Dagboeken zijn er te kust en te kleur. Maar die zijn voor deze jonge mensen vaak een brug te ver. Geprobeerd wordt met dit initiatief om zo dicht mogelijk bij deze jongelui te komen. Onderwerpen uit hun leefwereld komen luchtig en prikkelend aan bod.

Elk item krijgt een serieuze toepassing en beslaat maximaal twee bladzijden. In een kader wordt verwezen naar de Bijbel of naar iets wat daarop gebaseerd is. Zeven leestips voor elke dag ontbreken nooit. Soms staan er ook doe tips in. Een quote en een illustratie maken het af.

Leverbaar vanaf 13 december
€ 14,90

Weekboek

EAN-code:
9789463701563

Aantal pagina's:
112

Bindwijze:
Gebonden

Levertijd:
05 - Nog niet verschenen - Volgt   
Anderen bekeken ook:
Hoop in bange tijden - de betekenis van Jezus' opstanding
Tim Keller -
'Hoop in bange tijden' is een boek dat de betekenis van Jezus' opstanding uitlegt, tegen de achtergrond van de bange tijden waarin we ...
€ 19,95
verder
Openbaring van Jezus Christus door Johannes
Gert A. van de Weerd -
Verschijnt D.V. 16 november 2021

€ 69,50
verder
Hij doet welhaast uw heilzon dagen
Ds. G. Pater -
€ 19,95
verder
Mij zal niets ontbreken
Joannes Beukelman -
De woorden van Psalm 23 hebben al velen vertroost. Het vertrouwen op Gods zorg voor Zijn kinderen wordt er helder in verwoord. Beukelman ...
€ 17,99
verder
Opzoekende zondaarsliefde
Ds. D. de Wit -
Een van de kenmerken van de ware kerk is de uitoefening van de kerkelijke tucht. Dat is in onze tijd geen ...
€ 13,90
verder